Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η Τζούλια Νόβα, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της, με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Η παρουσιάστρια και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είχαν αποφασίσει από καιρό να πραγματοποιηθεί ο τοκετός μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, έχοντας δίπλα τους αποκλειστικές μαίες.

Τα ξημερώματα της η νέα μανούλα αντιλήφθηκε πως έφτασε η μεγάλη ώρα, αφού έσπασαν τα νερά με τον σύζυγό της να έχει φροντίσει για τα πάντα. Αμέσως οι μαίες κατέφθασαν σπίτι, όπου μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε το κοριτσάκι του ζευγαριού το οποίο ζυγίζει 3 κιλά και 100 γραμμάρια.

Η Τζούλια Νόβα, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της και το απόγευμα της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου δημοσίευσε δύο πολύ τρυφερά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στα βίντεο βλέπουμε τη γλυκιά μανούλα αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της στον καναπέ.

«Ο παράδεισός μου. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Είμαι κάτι παραπάνω από ερωτευμένη», έγραψε η Τζούλια Νόβα κάτω από τα βίντεό της.