Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
Ανωνυμο__1823_x_700_px__-_2021-12-11T174334_144
Lifestyle

Νίκος Μπάρτζης: Λυπήθηκα τον εαυτό μου στο Survivor, ξυπνούσα κι έβαζα τα κλάματα

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε στο «εξομολογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark και αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για τον ίδιο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην πιο συγκινητική στιγμή που έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης, που δεν ήταν άλλη από την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, με τον οποίο και είχαν έρθει πολύ κοντά.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αποχωρήσεις στο παιχνίδι, αλλά εννοείται πως ήταν συγκινητικό, όταν έφυγε ο Τζέιμς. Κακά τα ψέματα ήξερα ότι θα φύγω και εγώ. Μπαίνοντας στο τελευταίο παιχνίδι, βγήκα έξω και τους είπα "παιδιά, βγάλτε μου εισιτήρια για Ελλάδα χθες! Δεν την παλεύω άλλο, πονάω". Λυπήθηκα τον εαυτό μου. Το να λυπάσαι τον εαυτό σου δεν είναι και ό,τι ωραιότερο. Δεν μπορείς να πας παρακάτω, γι' αυτό ήξερα ότι θα φύγω και εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, ο στόχος του εξ' αρχής ήταν το έπαθλο. Όταν είδε ότι απομακρύνεται από αυτόν, σταμάτησε να τον ενδιαφέρει το παιχνίδι.

«Σε αυτό το παιχνίδι μπήκα με έναν στόχο και το είχα πει από την αρχή, το έπαθλο. Δεν με ένοιαζε ούτε η εμπειρία, ούτε να κάτσω να πεινάσω γιατί καλώς ή κακώς από εκεί μέσα βγαίνεις με ψυχολογικά. Την πρώτη περίοδο ξυπνούσα και έβαζα τα κλάματα», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε ότι η συνεννόηση που επικρατούσε δεν ήταν και η καλύτερη, με αποτέλεσμα οι παίκτες να έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση με την παραγωγή.

«Όταν υπογράφεις κάτι, υπογράφεις για κάτι συγκεκριμένο. Έρχονται μετά και σου λένε ότι το παιχνίδι παίρνει παράταση. Όταν εσύ έχεις φάει τα πάντα εκεί μέσα και έχεις χτυπήσει κιόλας, λες: "ώπα ρε φίλε, τι παράταση;". Δηλαδή ώπα κάπου. Σε πείθουν μετά, μένεις, πας αγωνίζεσαι, βλέπεις ότι δεν βγαίνει και εγώ δεν μπορούσα να μείνω για να κάθομαι στον πάγκο. Καλώς ή κακώς δεν μπορούσα. Δηλαδή θα ήταν άδικο για τα άλλα παιδιά».