Στις χειριστικές σχέσεις που είχε στη ζωή της αναφέρθηκε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνάντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως παρά το γεγονός ότι φαίνεται πολύ δυναμική γυναίκα, είναι πολύ εύκολο θύμα σε τέτοια συμπεριφορά και πως έχει περάσει από δύο τέτοιες σχέσεις, με αποτέλεσμα να χάσει ένα «μέρος της δύναμής» της.

«Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό. Μπορεί να φαίνομαι δυναμική, αλλά είχα δύο χειριστικές σχέσεις στη ζωή μου. Ο χειριστικός σύντροφος προσπαθεί να σε κάνει να χάσεις τη δύναμή σου. Αν είναι δίπλα σου και σου λέει συνέχεια "δεν χειρίζεσαι σωστά τα πράγματα¨, προσπαθώντας να σε μειώσει, αλλά ταυτόχρονα σου εκδηλώνει την αγάπη μου, ώστε να σε κάνει να σκέφτεσαι "μωρέ, για καλό μου τα λέει", τσιμπάς το δόλωμα και αφήνεις να σε χειρίζεται. Κάποια στιγμή το αντιλήφθηκα, αλλά είχε περάσει αρκετός καιρός», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, δεν πήρε το μάθημά της από την πρώτη της σχέση, αφού η συμπεριφορά του ενός διέφερε από αυτή του άλλου, με αποτέλεσμα να μην καταλάβει ότι πρόκειται για έναν ακόμα χειριστικό άνθρωπο.

«Κάθε άνθρωπος ακολουθεί διαφορετική τακτική. Κι εγώ ήμουν νεότερη και δεν είχα δουλέψει ακόμα με τον εαυτό μου», δήλωσε.