Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στο κανάλι του Fipster στο youtube αποκαλύπτοντας διάφορα, μεταξύ των οποίων και για τη σχέση της με τον Snik σήμερα.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τον σκύλο της παρουσιάστριας και του ράπερ, τη Μπέλα, για τον οποίο η Ηλιάνα πηγαίνει συχνά στο σπίτι του Snik, καθώς τον έχουν από κοινού.

«Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δε θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.




«Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δε ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δε θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Medusa”, επειδή είναι το αγαπημένο του» συμπλήρωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Style me up, αναφορικά με το πώς είναι η σχέση με τον πρώην σύντροφό της σήμερα.

Ποιος τύπος άντρας της αρέσει; «Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Fipster, ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως παλιότερα είχε ξεκλειδώσει το κινητό του, απάντησε σε ένα μήνυμα κι ενώ είχε την ευκαιρία να το ψάξει, δεν το έκανε ποτέ.

Οι τρεις πιο σέξι άνδρες για την ίδια είναι ο Snik, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός (με τον οποίο φημολογούνταν παλιότερα ότι είχαν σχέση).

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως εδώ και έναν χρόνο είναι single.