Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε στην Δήμητρα Καλφούντζου για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και την εμπειρία της παίζοντας σε σίριαλ της Τουρκίας.

«Μέσω του Θοδωρή Παπαδουλάκη αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, μέσω μιας κουβέντας που κάναμε στα γυρίσματα για το “Νησί”. Το πιο σημαντικό είναι οι γονείς να μάθουν το παιδί τους να μην παίρνει σοβαρά ούτε την άρνηση ούτε τη ζήλεια που μπορεί να δεχτεί από τους συνομήλικους του», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Μετά το «Νησί» δεν δεχόταν προτάσεις και εκεί ήταν που έμαθε ότι δεν γίνεται να παίρνει όλες τις δουλειές. Η Αναστασία Τσιλιμπίου τόνισε πως πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα εάν δεν παίρνουν κάποια δουλειά. Το «όχι» σε μία δουλειά δεν σημαίνει ότι δεν είναι κάποιος καλός.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου πρωταγωνίστησε και σε μία πετυχημένη τουρκική σειρά, ερμηνεύοντας τον ρόλο της Κιοσέμ Σουλτάνας. Στην αρχή δεν πίστευε ότι βρισκόταν εκεί και δεν γνώριζε τη γλώσσα, επομένως αποστήθιζε τα λόγια της.