Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου στη μεγάλη συναυλία της Panik Records για τα 10 χρόνια δημιουργίας της. Η κριτής του GNTM μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία για την απόφασή της να γυρίσει στην Ελλάδα, το επόμενο GNTM και τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά.

«Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μου πουν κάτι όμορφο, χαίρονται με την παρουσία μου. Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια, από εσάς τους ίδιους, γιατί γενικότερα δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει “ξέρεις κάτι εγώ προτιμώ εκείνη”, μου λένε ότι χαίρονται για την παρουσία μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μετάνιωσα που ήρθα στην Ελλάδα. Γιατί να το μετανιώσω; Είμαι εδώ πέρα γιατί θέλω να είμαι. Το εξωτερικό είναι εκεί, το σπίτι μου το έχω εκεί, κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω, έχω τις δουλειές μου, αλλά μου αρέσει που είμαι πίσω εδώ, είμαι στη χώρα μου, στην οικογένειά μου, είμαι πολύ χαρούμενη» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Αναφορικά με έναν νέο κύκλο GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σχολίασε: «Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχει γίνει συζήτηση, δεν έχουμε κάνει καν το live μας. Όταν τελειώσουμε θα πάει η κουβέντα προς όλους. Θα ήθελα να είμαι, έχουμε κάνει ωραία παρέα και περνάμε όμορφα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: