Μετά το άγριο ξέσπασμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη εναντίον του κριτικού κινηματογράφου, Χρήστου Μήτση για την σκληρή κριτική σχετικά με τη νέα ταινία «The Black Bachelor 4», οι σεναριογράφοι και ηθοποιοί Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν τοποθετήθηκαν στο «Πρωινό».

Δείτε ακόμη: Ξέσπασμα Τσιμιτσέλη μετά από την σκληρή κριτική: Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ

«Με την κριτική δεν έχουμε ασχοληθεί, δεν την έχουμε διαβάσει καν. Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε θα εστιάσουμε στην κριτική. Όταν ζούμε σε μία τόσο δύσκολη εποχή που καθημερινά συντονιζόμαστε για να μετρήσουμε θανάτους και διασωληνώσεις, δε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το βήμα του για να εκφράζει τη στενοχώρια του που ο covid-19 που δεν κατάφερε να κάνει τους πρωταγωνιστές να νοσήσουν έτσι ώστε να μη ξαναδουλέψουν» είπε αρχικά η Σοφία Καζαντζιάν.

Δείτε ακόμη: H Σοφία Καζαντζιάν στα parapolitika.gr για το The Black Bachelor - Στην καραντίνα γράψαμε το σενάριο (Εικόνες - Βίντεο)

«Απαράδεχτο ήταν το σχόλιο περί covid-19. Στη ζωή αυτή υπάρχουν αυτοί που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και αυτοί που εμποδίζουν που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και βγάζουν δηλητήριο. Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω και τον κερνάω. Στην υγειά σου» είπε με τη σειρά του ο Μάριος Ιορδάνου.

Και συμπλήρωσε πως «δεν μας αφορά το σχόλιο του κύριου Μήτση, όταν άνθρωποι δίπλα μας πεθαίνουν. Όταν εγώ πήγα να πεθάνω. Δεν δέχομαι τέτοια σχόλια και δεν δέχομαι να συνδυάζουν τον covid με την ταινία. Την ταινία την κρίνει ο κόσμος και όχι ο Μήτσης», ενώ σημείωσε πως ο κ. Μήτσης δεν ξέρει καν να μιλά ελληνικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: