Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Λουκία Πιστιόλα με αφορμή την παράσταση «Μανδραγόρας» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε αν έχει παρακολουθήσει τα ριάλιτι, εμφανίστηκε κατηγορηματική:  «Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ ριάλιτι, είναι ανατριχιαστικά πράγματα για μένα αυτά».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει γίνει και μάρτυρας σε σωματική κακοποίηση φίλης της και πήγε στην αστυνομία, η οποία όμως δεν έκανε τίποτα.

«Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης αδερφικής μου φίλης. Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει. Στην αστυνομία που κατήγγειλα το περιστατικό ζητούσαν αποδείξεις, να πάει η γυναίκα δαρμένη και μωλωπιασμένη. Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη. Αντί να κινητοποιηθεί ένα ολόκληρο σύστημα – υπήρχε και παιδί στη μέση – και μόνο με την καταγγελία, αδιαφόρησαν.


Οι αστυνομική ειρωνευόντουσαν κιόλας τη φίλη μου, “τι του έκανε και τη χτύπησε”. Τραγικό; Και από την άλλη βλέπουμε το Bachelor που οι γυναίκες ως χαρέμι ακολουθούν τον σουλτάνο. Ανατριχιαστικό» είπε χαρακτηριστικά η Λουκία Πιστιόλα.