Από τη μέρα που σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή έγινε γνωστή, οι δυο τους δείχνουν να είναι αχώριστοι.

Μετά τις κοινές εξόδους σε στέκια των Εξαρχείων και το ταξίδι στη Ρώμη, ακολούθησαν οι έξοδοι στα μπουζούκια, η επίσημη δημόσια εμφάνισή τους στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου, το ταξίδι του Βασίλη Μπισμπίκη  στην Κύπρο για να απολαύσει την τραγουδίστρια στο κέντρο που εμφανίζεται αλλά και η επίσκεψή του στα παρασκήνια του J2US.

Τώρα, φαίνεται πως ήταν σειρά της Δέσποινας Βανδή να επισκεφθεί τον χώρο του Βασίλη Μπισμπίκη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στον «Τεχνοχώρος  Cartel» που έχει δημιουργήσει εδώ και μερικά χρόνια ο ηθοποιός προκειμένου να παρακολουθήσει τις πρόβες για τη νέα παράσταση που ετοιμάζει «Τα κόκκινα φανάρια».

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τον λογαριασμό της ηθοποιού Μπέττυς Βακαλίδου η οποία δημοσίευσε μερικές κοινές φωτογραφίες με την Δέσποινας Βανδή γράφοντας: «”Τα Κοκκινα Φαναρια” του Βασιλη Μπισμπικη – Cartel Τεχνοχώρος *η Δ.Β. ηρθε να παρακολουθήσει πρόβα».

Δείτε τις φωτογραφίες στο Facebook: