Η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Sunday Times Style» και μίλησε για όλα.

Η Ιταλίδα ηθοποιός δεν φοβάται τον χρόνο που περνά. Αντιθέτως αγκαλιάζει το γεγονός ότι μεγαλώνει και ωριμάζει. «Πλέον υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν, με διαφορετικό τρόπο» είπε η ίδια στη συνέντευξή της.

Μίλησε ακόμη για το ότι αγαπά τα ζυμαρικά και το κρασί και καθόλου τις δίαιτες. Η εντυπωσιακή Μόνικα Μπελούτσι υπήρξε «Bond woman» στα 50 της χρόνια και αυτό από μόνο του δείχνει ότι τα στερεότυπα είναι για να σπάνε.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού φωτογραφήθηκε με μαύρο φόρεμα, ακουμπώντας με ντελικάτο τρόπο το πρόσωπό της, παραπέμποντας στον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, έχει τα μαλλιά της πιασμένα πίσω σε ένα messy bun και το μακιγιάζ της είναι έντονο.


Ακόμη, πόζαρε και για άλλα υπέροχα κλικ. Σε μια φωτογραφία, φορά ένα λευκό, εφαρμοστό φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της και κάθεται σε έναν δερμάτινο καναπέ ενώ σε άλλη, φορά ένα δερμάτινο πανωφόρι.

Αισθησιακή, ερωτική και άκρως εντυπωσιακή, η 57χρονη Μόνικα Μπελούτσι αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.


Η Ιταλίδα ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 17χρονη Ντέβα και την 11χρονη Λεονί με τον πρώην σύζυγό της, Βενσάν Κασέλ.