Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα», όπου και μίλησε για την πορεία του στο θεατρικό σανίδι.

«Δεν μου λείπει το θέατρο. Έχω χορτάσει, πέρασα 50 χρόνια στο θέατρο. Η τέχνη είναι όμορφη έχει και τις ασχήμιες της. Άσχημο είναι όταν εσύ, ο δημιουργός, δεν καλύπτεις τις ανάγκες της».

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος μίλησε για το πέρασμα του χρόνου, τονίζοντας πως νιώθει ότι είναι άλλος τώρα κι άλλος πριν. Αν και τότε ήταν νεότερος, τώρα νιώθει σοφότερος.

Με τη σύζυγό του γνωρίστηκαν στην σχολή του Κάρολου Κουν, όταν έκαναν αυτοσχεδιασμό και ήρθε στις πρόβες η μικρότερη τάξη. Στη συνέχεια η γυναίκα του αποσύρθηκε από το σανίδι, κάτι που χαρακτήρισε ως θυσία, γιατί «φορτώθηκε» με δύο παιδιά. Μάλιστα, τους πάντρεψαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, με τους οποίους διατήρησαν σχέση μέχρι ενός σημείου.

«Ακόμα κι αν είσαι με τον άνθρωπό σου στην ίδια θεατρική σκηνή, είναι το ίδιο, έχεις τις ίδιες απαιτήσεις. Φοβόμουν μην χάνω το μέτρο, γιατί νεότερος είχα μία πληθωρικότητα, μετά πέταγα στολίδια από πάνω μου», δήλωσε.

«Η δουλειά μας είναι βάσανο, συνέχεια νομίζεις ότι δεν έχεις πετύχει αυτό που πρέπει. Ελάχιστες φορές ένιωσα να είμαι δυσκοίλιος με συνεργάτη, υπήρχε πρόβλημα αν δεν μιλάει σε σχετικούς κώδικες».

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος δεν ξέρει αν είχε θαυμάστριες, δεν ήταν κάτι που να τον απασχολεί. «Με είχαν για καλό ηθοποιό, τα άλλα είναι εφήμερα. Κι αν βάλεις σε 500 κορίτσια υπογραφή θα γίνεις καλύτερος ηθοποιός; Όχι, το πολύ πολύ να αποκτήσεις μεγαλύτερη πόζα και να καταστραφείς σαν ηθοποιός», είπε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Εκείνος κι Εκείνος», μία σατιρική σειρά δύο κύκλων σε σενάριο του Κώστα Μουρσελά, κι αποκάλυψε πως την είχαν ζητήσει κι από την Ευρώπη.

«Κινδύνευσα στη Χούντα εξαιτίας των έργων που έπαιζα. Υπήρξαν πικρά στάδια που δεν θέλω να ξαναέρθουν», είπε.

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος είναι ένας περήφανος παππούς. «Ως παππούς πως είμαι; Να ρωτήσεις τα εγγόνια μου, νομίζω είμαι τρυφερός μαζί τους. Έχουν ταλέντο, γνώση και είναι καλοί μαθητές», δήλωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: