Εκνευρισμένος εμφανίστηκε σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

Μιλώντας στον Alpha, όταν ερωτήθηκε για το θέμα αντέδρασε λέγοντας: «Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο, την κατάρα μου».

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο γνωστός καλλιτέχνης τον Μάρτιο του 2020 όταν η χώρα βρισκόταν στην πρώτη καραντίνα και η Covid θέριζε διεθνώς είχε τοποθετηθεί για τον κοροναϊό με μια ανάρτησή του στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυριζόταν πως πρόκειται για... «ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών» και πως το εμβόλιο υπήρχε αλλά... μας το έκρυβαν τότε!

Παράλληλα, ο κ. Κραουνάκης είχε «συμβουλεύσει» τους ανθρώπους να αντισταθούν στην παραπληροφόρηση υποδεικνύοντας την προληπτική χρήση της πρόπολης κατά του φονικού ιού....



Τι είπε για Λιγνάδη και Κιμούλη

Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και τους ανθρώπους που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. «Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς και συνεργασίες κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό μίλησα μαζί του, αλλά μετά τον έχασα», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη, που έχασε την μητέρα του ενώ βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως και συνέκρινε την περίπτωσή του με αυτή της Μελίνας Μερκούρη. «Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά.