Μεγάλη επιτυχία σηµειώνει το τελευταίο διάστηµα η ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου. Η µελαχρινή καλλονή, που αυτή την περίοδο εµφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Romeo» µαζί µε τον Θοδωρή Φέρρη, κάνει πάταγο µε το νέο της κοµµάτι, «Story», σε στίχους και µουσική Λευτέρη Κιντάτου, και παρουσιάζεται ανεβασµένη όσο ποτέ άλλοτε.

Σήµερα, µιλάει στο «S» για τη µεγάλη επιτυχία και την απήχηση του κοµµατιού που έχει ρεφρέν: «Τώρα πια από τα story µου θα µε βλέπεις, αγόρι µου».

«Οι κόποι τόσων χρόνων ανταµείφθηκαν. Οκτώ χρόνια ανοίγω προγράµµατα και επιτέλους ήρθε το σωστό timing και για µένα», δηλώνει η όµορφη ερµηνεύτρια. Παράλληλα, αυτή την περίοδο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο «Just the 2 of us», αφού µε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανεβάζουν τη θερµοκρασία στα ύψη.

«Η Αλεξάνδρα είναι ένα πρόσωπο στο οποίο πίστεψα από την αρχή. Ολοι την πρώτη εβδοµάδα µού έλεγαν: “Με την Παναγιώταρου δεν πρόκειται να πάτε πουθενά οι δυο σας”. Εγώ γέλαγα, γιατί ήξερα πολύ καλά ότι είναι πάρα πολύ δουλευταρού και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και στην πορεία».

Σε ερώτησή µας για το αν της έχει συµβεί κάτι ευτράπελο στην πίστα, µας λέει: «Εκανα φωνητικά στον Στέλιο Ρόκκο. ∆εν είχα καν ασύρµατο µικρόφωνο. Πάτησα το καλώδιο, έπεσα κάτω, ακούστηκε ο θόρυβος, πήγα να τραγουδήσω ξαπλωµένη όπως ήµουν, αλλά χωρίς καλώδιο προφανώς δεν έβγαινε ήχος και έτσι ανοιγόκλεινα το στόµα ξαπλωµένη».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, πέρα από τα καλλιτεχνικά, µας περιγράφει τον ιδανικό άνδρα για εκείνη. «Θα ήθελα πρώτιστα να κατανοεί τις ανάγκες και τα ωράρια του επαγγέλµατός µου και όχι να µε βλέπει µόνο από τα stories µου», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ δίχως ίχνος κόµπλεξ µάς απαντάει αν έχει φάει «χυλόπιτες».

«Φυσικά και έχω φάει “χυλόπιτες”. Ποιος δεν έχει φάει;», τονίζει µε νόηµα η πανέµορφη Κατερίνα, που µαζί µε όλα τα άλλα αυτό το διάστηµα είναι στο στούντιο και ετοιµάζει νέο τραγούδι, σε στίχους και µουσική του Λευτέρη Κιντάτου.