Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την μεταγραφή του από τον ΑΝΤ1 στο Mega, αλλά και την ατυχή στιγμή στην Eurovision, η οποία τελικά κόστισε και στον ίδιο, αλλά και στην Μαρία Μπακοδήμου.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο παρασκήνιο της «μεταγραφής» του, αλλά και σε μία κακή στιγμή του παρελθόντος.

Όπως ανέφερε, η αλλαγή της τηλεοπτικής στέγης δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση για τον ίδιο. «Δεν επικοινώνησα με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη, όταν πήγα στο Mega.

Δεν ήταν καθόλου ωραία στιγμή, αντέδρασε κι ο ΑΝΤ1. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Όταν μας κάλεσαν από το Mega, ήμουν πολύ χαλαρός και τότε μας λένε ένα ποσό εκατονταπλάσιο και τα πιρούνια χτύπησαν στο πιάτο», είπε χαρακτηριστικά.


«Συνεχίσαμε την κουβέντα και το κρατήσαμε μυστικό. Δεν είχα πει κουβέντα σε κανέναν. Δεν υπήρχε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, τους έλεγα να υπογράψουμε και δεν μας φώναζαν. Φτάνει η στιγμή να υπογράψουμε και έχει έκλειψη. Λέω δεν υπογράφω και κλείνω το τηλέφωνο. Κυκλοφόρησε τελικά, στις 12 υπογράφω και ανοίγω το τηλέφωνο. Δεν σταμάτησε να χτυπάει» .

Για το περιστατικό στον αέρα της Eurovision το 2007, όταν ο ίδιος και η Μαρία Μπακοδήμου χρησιμοποίησαν τον όρο «Μακεδονία» και προκάλεσαν τις αντιδράσεις του κοινού, ο Σεργουλόπουλος εξήγησε πως επρόκειτο για ένα διπλωματικό λάθος, το οποίο μάλιστα, κατά κάποιον τρόπο τους υπέδειξε η παραγωγή.


«Αν ζητούσαμε μία συγγνώμη θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ήταν κακός ο χειρισμός. Είσαι σε ένα booth μικρό και μπροστά είναι μια οθόνη. Ο κανόνας της Eurovision είναι ότι με το που αρχίσει η νότα σταματάς να μιλάς. Ήταν στρεσογόνο. Όταν προλογίζει τη Βόρεια Μακεδονία η Μαρία, βλέπουμε το FUR Macedonia και βλέπει το Macedonia. Ήταν σαν να μας το υπαγόρευσαν. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα, η Μαρία αμέσως. Η ΕΡΤ αντέδρασε αμέσως. Είχαμε ακουστικά και μας ρωτάνε: "είπατε Μακεδονία;”. Απαντήσαμε ναι και ξαφνικά, παύση. Ήταν άβολο, δημιούργησε πρόβλημα και στον κόσμο που το έβλεπε. Ζητήσαμε να παραιτηθούμε και δεν έγινε δεκτό. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλο bullying. Μπορεί να το είχα πάθει κι εγώ. Ήταν ένα διπλωματικό λάθος», έκλεισε.

Η απόφαση να γίνει πατέρας, η σχέση με το γιο του και το αυτόφωρο



Όταν μίλησε δημόσια για τη διαφορετικότητά του



Όταν προσδιόρισα τη σεξουαλικότητά μου αγχώθηκα