Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» συνάντησε το Γιάννη Στάνκογλου, που φέτος σκηνοθετεί για πρώτη φορά στο θέατρο, στην παράσταση «Killer Joe» που «ανεβαίνει» στο θέατρο Εμπορικόν από τις 24 Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμη: Killer Joe - Η πρώτη σκηνοθεσία του Γιάννη Στάνκογλου στο θέατρο

«Τη σκηνοθεσία τη σκεφτόμουν ως κάτι που θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Δεν έλεγα όμως ότι θέλω να σκηνοθετήσω», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου, ενώ πρόσθεσε ότι «Το έργο είναι πολύ δυνατό και με γοήτευσε. Ήθελε να αναδείξω όλα τα στοιχεία που θίγει, όπως την οικογένεια και την ενδοοικογενειακή βία».

«Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία. Θεωρώ ότι ο καθένας με το δικό του τρόπο πρέπει να ψάχνει και να βρίσκει τον εσωτερικό του κόσμο», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά "Όρκος" στην ΕΡΤ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη δουλειά», ανέφερε ακόμα για όσα κάνει επαγγελματικά.

«Η μαγειρική μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ο διαλογισμός μου, με ξεκουράζει», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου, ενώ σε ό,τι αφορά στα όνειρά του ο ίδιος ανέφερε ότι «Ονειρεύομαι να πάρω το δίπλωμά μου και να κάνω ελεύθερη πτώση μόνος μου, τα ταξίδια, αλλά και να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν όμορφα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: