Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούριου η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η κριτής του GNTM εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της και μίλησε για την οικογένειά της.

«Η Βίκυ Καγιά μου είπε να πάω στο GNTM. Πήγα στην οντισιόν, απέτυχα παταγωδώς ως coach. Ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής, τους είπα ότι είχα πάει για τη Βίκυ και ότι μπορούσα να γίνω art director. Μου λείπει η Βίκυ γιατί ήταν το GNTM. Ξεκίνησε με τη Βίκυ. Αλλά ήταν δικιά της η απόφαση… Το έλεγε πολύ καιρό. Όταν μου το είπαν ήταν σοκ πώς θα βγει το GNMT γιατί δεν ήμασταν παρουσιαστές και η Βίκυ έφερνε και τη μόδα και την παρουσίαση» είπε για το GNTM.


«Ζούσαμε bullying πολλά παιδιά»

«Αν έχω υποστεί bullying; Με λένε Ζενεβιέβ και μεγαλώνω στην Ελλάδα. Έχω περάσει φρικτά με αυτό το όνομα. Ήμουν και εύκολο θύμα γιατί και είχα περίεργο όνομα, είχα πάρα πολλή ακμή, ήμουν η πιο ψηλή και λόγω του θυρεοειδή ήμουν στέκα, σαν οδοντογλυφίδα. Τότε το bullying το ζούσαμε πολλά παιδιά. Έχω περάσει χρόνια ψυχανάλυσης να λέω στη μαμά μου ότι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο αφού δεν περνάω καλά», απάντησε σε ερώτηση για το bullying.

Για την οικογένειά της, σημείωσε: «Σαν οικογένεια αποφεύγουμε γενικότερα το παπαρατσικό. Τον σύζυγό μου δεν τον αφορά καθόλου. Δεν είναι ανάγκη να έχει όλη η οικογένεια την έκθεση. Κοιμόμαστε 8:30 το βράδυ. Τον γιο μου δεν τον ενδιαφέρει το GNTM. Η Ροζαλία έρχεται στα γυρίσματα, οπότε το βλέπει από μέσα. Της δείχνω κάποια concept που της αρέσουν στο youtube. Θα την άφηνα να μπει σε ένα ριάλιτι μόδας. Τα παιδιά που μπαίνουν είναι ενήλικα. Είναι ένα μάθημα».

Τέλος, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε ειδική μνεία στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Αυτά τα μαλλιά που βλέπεις είναι προσθετικά. Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Είχα πρόβλημα από πολύ πιτσιρίκι. Είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ και  πειράχτηκε πάρα πολύ και ήξερα ότι θα αναγκαστώ να τον αφαιρέσω.

Πριν ξεκινήσει η πανδημία είχα όζο σε μέγεθος όσο ένα μπαλάκι του γκολφ και κινδύνευαν οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγας. Πιο πολύ κινδύνευα να γίνει καρκίνος, όσες παρακεντήσεις κι αν έκανα, για ένα χιλιοστό. Από την αφαίρεση και μετά υπάρχει μια τεράστια ταλαιπωρία.

Αυτό που σου λένε οι γιατροί -τον αγαπώ πολύ τον γιατρό μου- είναι ότι όταν τον αφαιρέσεις αλλάζει το 70% της ζωής σου. Εγώ ευτυχώς είχα κάνει τα παιδιά μου οπότε μπόρεσα να μείνω έγκυος. Εγώ έχασα τα μαλλιά μου. Είναι το αποτέλεσμα της αφαίρεσης. Θα μπορούσα να είχα χάσει τα δόντια μου, τα νύχια μου.

Το άλλο που με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σχεδόν σε οτιδήποτε. Στον τελευταίο κύκλο του GNTM κόβαμε το γύρισμα για να μου κάνουν ενέσεις κορτιζόνης. Δεν μπορείς να με βάψεις με οτιδήποτε. Φαντάσου να εργάζεται με πανδημία και το ανοσοποιητικό σου σύστημα να είναι το χειρότερο», κατέληξε.