Ο Βασίλης Καρράς μπορεί τις νύχτες να τραγουδά μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη Θεσσαλονίκη, όμως έχει χαράξει και μια νέα «καριέρα», αυτήν του αγρότη. Μετά από 40 χρόνια στο λαϊκό τραγούδι, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη γη.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ενώ τα νυχτερινά μαγαζιά ήταν κλειστά, ο τραγουδιστής αφοσιώθηκε σε αυτό το εγχείρημα, στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Και δεν το έκανε ερασιτεχνικά. Στην έκταση που έχει εδώ και δέκα χρόνια στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ο Βασίλης Καρράς παράγει τα δικά του προϊόντα, τα οποία διατίθενται και προς πώληση. Ελιές, πιπεριές, κεράσια και πολλά ακόμα βγαίνουν από τα χεράκια του και ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.



Ο τραγουδιστής υποδέχτηκε στο κτήμα του τους Unboxholics και δεν αρκέστηκε σε μια απλή ξενάγηση. Αφού έφτασαν μέχρι την Καβάλα, ο τραγουδιστής τους έβαλε να μαζέψουν ελιές, αφού είναι η εποχή που έχει ξεκινήσει η συγκομιδή τους. Το λάδι με την επωνυμία «Καρράς» είναι πολύ διάσημο στην περιοχή όπως και τα βιολογικά προϊόντα του με την ίδια ετικέτα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time