Οι πιο hot συνεντεύξεις, παπαρατσικά και αποκλειστικότητες στο «Mega Καλημέρα», σ΄ ένα βίντεο με όλους του πρωταγωνιστές της ελληνικής σόουμπιζ.

Πρεμιέρα για Άντζελα Δημητρίου και Χρήστο Χολίδη στο «Frangelico»

«Μπορεί στο μέλλον να είμαι σε κριτική επιτροπή», δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια. «Η lady και ο αλήτης», σχολίασε για τη συνεργασία τους ο Χρήστος Χολίδης.
«Κάθε χρόνο συζητάμε για το Survivor, μόνο πέρυσι δεν με πήραν», ανέφερε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε πως «έχασα 13 κιλά, σημαίνει αυτό κάτι;»

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο «Άνεσις» για την «Ιστορία Αγάπης». «Ξεκινάμε πάλι να πηγαίνουμε ο ένας στη δουλειά του αλλού», τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης. «Η αγάπη είναι το πρώτο πράγμα που συνάντησα και ελπίζω και το τελευταίο. Με την αγάπη αναπτύσσεται ο άνθρωπος, όχι με την τροφή», σημείωσε. «Το καλό που της θέλω της Σμαράγδας, να είπε πως εξελίχθηκε ως άνθρωπος», είπε με χιουμοριστική διάθεση.

«Η αγάπη παίζει τον πρώτο ρολό, είναι εμπιστοσύνη, ασφάλεια», δήλωσε η Μαρία Χάνου.

«Είμαι και στο θέατρο και νοσηλευτής. Οι ασθενείς μου είναι μωράς, δεν μιλάνε», υπογράμμισε ο Βασίλης Παλαιολόγος.

Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου δεν νιώθει συμφιλιωμένη με το χρόνο «το έχω πάρει απόφαση, με τον χρόνο δεν μπορείς να βγεις νικητής ποτέ. Θα έκανα πλαστικές επεμβάσεις». «Πρόλαβα τις μεγάλες αμοιβές στην τηλεόραση», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Για τις απώλειες του μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης: «Μέχρι τα 18 μου έχασα τον πατέρα μου και την αδελφή μου».

Πάρτι με διάσημους καλεσμένους στον Πειραιά.

«Είχα πρόταση για Survivor, δεν ξέρω αν θα πάω. Έκανα δίαιτα το 2006 όταν ήμουν playmate, έτρωγα 1 μήλο την ημέρα και τέτοιες βλακείες. Ο σύντροφος μου δεν βλέπει τηλεόραση, το Survivor δεν το ήξερε», ανέφερε για τις φήμες που ακούγονται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ίδια πρόσθεσε «δεν με χαλάει η κυτταρίτιδα, ούτε τα πέντε κιλά παραπάνω».

Η Μαριάνθη Κασδαγλή μίλησε για την περιπέτεια της «μάχομαι να πάρω πίσω τα λεφτά που μου έκλεψαν από τον λογαριασμό μου. Πάω 5 η ώρα στο πλοίο, έχω πρωινά δρομολόγια».

O Θάνος από το GNTM δήλωσε για συμπρωταγωνίστρια του «μέσα έλεγα δεν την παλεύω. Αν δω έξω την Κυβέλη δεν θα της μιλήσω, δεν θα ασχοληθώ με 18 χρονών παιδί» και αποκάλυψε πως ίσως ασχοληθεί με την τηλεόραση «μπορεί να με δείτε σε εκπομπή».

«Θα με ενδιέφερε να είμαι πάνελ σε εκπομπή», τόνισε ο Γιάννης από το GNTM.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: