Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
tz-bal
Lifestyle

Λύγισε η Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας για τις δυσκολίες στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ και ότι θα κάνω τέταρτο παιδί… Ήρθε μόνο του. Ο Βασίλης επεδίωξε να κάνουμε παρέα κι έτσι ξεκίνησαν όλα»,

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης  η Τζένη Μπαλατσινού. Η λαμπερή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα.

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία της και τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και τις δυσκολίες που βίωσε στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ και ότι θα κάνω τέταρτο παιδί… Ήρθε μόνο του. Ο Βασίλης επεδίωξε να κάνουμε παρέα κι έτσι ξεκίνησαν όλα», είπε ενώ αναφέρθηκε και στον σύντομο χωρισμό τους.


«Ήταν δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων με διαφορετικές πορείες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον. Όταν είσαι ώριμος άνθρωπος και είσαι και ρεαλιστής, ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει και έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αύριο. Οπότε χωρίσαμε για οκτώ μήνες, σε αυτούς τους μήνες κάναμε τα πάντα κι εγώ κι εκείνος για να μείνουμε χωριστά. Και το περιβάλλον μας έκανε τα πάντα, θεωρώ όμως ότι στο τέλος η… αγάπη κερδίζει»,
είπε και σε εκείνο το σημείο βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο σύζυγός της.

«Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες στις μέρες μας αλλά βρήκα τον άνθρωπο μου και τον διεκδίκησα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είναι μάνα, σύντροφος και συνοδοιπόρος και στα εύκολα και στα δύσκολα», είπε ο υπουργός Τουρισμού.


Για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο

«Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του. Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι σε δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσω αυτό να το λέω. Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Από εκεί και πέρα κρατώ μόνο τις καλές στιγμές από τα 20 χρόνια. Τα παιδιά μας συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε μια καλή συνεννόηση κι αυτό χρειάζεται δουλειά κι από τους δύο» ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Ένας χωρισμός είναι ένα πένθος, ένας μικρός θάνατος. Είναι να έχεις σωστή κρίση κι οτιδήποτε προσωπικό έχεις, να το βγάζεις έξω για το καλό των παιδιών. Δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει η καλή πρόθεση για τα παιδιά.» συμπλήρωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Αναφερόμενη στις δυσκολίες που βίωσε στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, λύγισε κα εμφανώς συγκινημένη είπε:

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγενθύνω τη δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός από τον άντρα της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελος μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη, θα είχαμε πάει με άγνοια. Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω μέσα, κανείς δεν γνώριζε ότι μπήκαν για να γεννήσω, ούτε οι γονείς μου. Θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, ήμουν τυχερή, οφείλω πολλά στον Βασίλη», είπε εμφανώς συγκινημένη.