Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Καίτη Ιμπροχώρη, η οποία μίλησε για τη μητέρα της που «έφυγε» σε ηλικία 104 ετών, την προσωπική της ζωή, αλλά και τις δυσκολίες στο θέατρο.

«Ήμουν πολύ ελεύθερο πνεύμα με πολύ ωραία σχέση με τον πατέρα μου. Η απώλεια δε φεύγει από τη μνήμη. 17-18 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Η μητέρα μου πέθανε πριν 3 χρόνια, σε ηλικία 104 ετών. Έβαζε την πούδρα της και δεν ήταν “γριά”», περιέγραψε η Καίτη Ιμπροχώρη.

«Προσπαθώ να βάλω κιλά και δεν το καταφέρνω. Είμαι συμφιλιωμένη με το γήρας, αλλά όχι παθητική», είπε η γνωστή ηθοποιός για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της.

«Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και στεναχωριέμαι πολύ», αποκάλυψε.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η ίδια είπε ότι «Δεν άφησα πίσω την προσωπική μου ζωή, ήταν πολύ καλά. Η προσωπική ζωή έχει περισσότερη ανάγκη από εμένα, παρά το θέατρο. Δεν έκανα θρησκευτικό γάμο, η κοινωνία τα κάνει αυτά, δε με αφορούν».

Μιλώντας για το ελληνικό MeToo η Καίτη Ιμπροχώρη είπε ότι «Δεν είχα ούτε δύσκολες συμπεριφορές, ούτε σεξουαλική παρενόχληση. Τώρα εδώ υπήρχαν εγκληματικές καταστάσεις». «Ζήλια στη σκηνή έχω εισπράξει. Περνάνε αυτά, θυμώνεις όταν είσαι μικρός», πρόσθεσε.

«Οι ηθοποιοί δεν πληρώνονται ποτέ για αυτό που κάνουν, για αυτό πεθαίνουν στην ψάθα», σημείωσε η ίδια.

«Έχουμε περάσει και οδυνηρές καταστάσεις στην προσωπική ζωή, είναι φυσικό αυτό, αλλά δεν είναι κάτι που σε πάει προς τα πίσω», παραδέχτηκε κλείνοντας η Καίτη Ιμπροχώρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: