Εντυπωσίασε στο Ζάππειο, στο ανεπανάληπτο σόου του Τάκη Γιαννέτου, καθώς είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους personal trainer, που έχει αναλάβει και ονόματα όπως η Κένταλ Τζένερ και η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο Μάνος Βροντζάκης πέρασε αρκετά δύσκολα στο ξεκίνημά του, αλλά ποτέ δεν τα παράτησε. Ο ίδιος, μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό πολιτικό, που του ζήτησε να μπει στο ντους μαζί του, αλλά και από σχεδιαστή που σήμερα σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Μιλώντας στην «ON time», εξηγεί πώς κατάφερε να ξεφύγει από τις ανήθικες ορέξεις των δύο αντρών και να μπορέσει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. «Συμβαίνουν και σήμερα δυστυχώς πολλά περιστατικά και πολλά παιδιά απογοητεύονται. Εγώ, ξεκινώντας την κουβέντα μας, θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Να μην παρατάνε τα όνειρά τους, να μην αφήνουν καμιά ανάρμοστη συμπεριφορά να τους σταματά και να ξέρουν πως θα πετύχουν», εξηγεί.

Ο Μάνος Βροντζάκης αναφέρεται στο ξεκίνημά του και στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από δύο διαφορετικά άτομα. «Πίστευα πως έτσι λειτουργούν όλοι... Τρόμαξα, μου κόπηκαν τα φτερά, αλλά συνέχισα να προσπαθώ», δηλώνει και περιγράφει τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ. «Ως personal trainer κάνω μαθήματα κατ’ οίκον. Έτσι, είχα αναλάβει έναν πολύ γνωστό πολιτικό, οικογενειάρχη και σοβαρό.

Πήγα τη μια φορά, όλα καλά. Τη δεύτερη φορά, πριν ξεκινήσουμε το μάθημα, μου είπε ότι πονάει και είναι πιασμένος, γι’ αυτό θα ήθελε να του κάνω μόνο μασάζ και μετά διατάσεις. Φορούσε μάλιστα μόνο την πετσέτα και μου είπε να τον ακολουθήσω στο ντους. Άνοιξε μάλιστα την πετσέτα δείχνοντάς μου πού πονάει. Εγώ μασάζ δεν κάνω και τότε μου είπε να του κάνω διατάσεις.

Ξεκίνησα να του πιάνω τα χέρια. Τότε άρχισε να με σπρώχνει με σκοπό να με ρίξει στο πάτωμα. Πριν προλάβω να αντιδράσω, με άγγιξε στο σώμα και τότε άρχισα να φωνάζω λέγοντάς του πως αυτά δεν τα κάνω και έφυγα. Κατάλαβα πως ποτέ δεν ήθελε να τον γυμνάσω, αλλά επειδή του άρεσα, βρήκε έναν τρόπο να με προσεγγίσει, καθώς ο σκοπός του ήταν να με ρίξει στο κρεβάτι. Θα πρέπει να ντρέπεται, γιατί είναι πολύ γνωστό πρόσωπο», αποκαλύπτει ο Μάνος Βροντζάκης.

Αν και μικρός σε ηλικία, δεν τα παράτησε. Κατάλαβε πως αυτά συμβαίνουν πάντα και δεν ήθελε να εγκαταλείψει τα όνειρά του. Και τα κατάφερε, αφού σήμερα είναι επιτυχημένος personal trainer και μοντέλο.

«Ούτε ο σχεδιαστής με έκανε να τα παρατήσω. Όμως απογοητεύτηκα . Δεν μπορούσα να το πω ούτε στο πρακτορείο μου, δεν πίστευα τότε ότι θα με πιστέψει κανείς. Το ανέφερα στο μάνατζέρ μου και το έκαναν γαργάρα το θέμα, καθώς ο σχεδιαστής αυτός ήταν γνωστός για τα καμώματά του», εξηγεί. Ο ίδιος θέλει να πει σε όλα τα παιδιά να μην κάνουν πίσω. Να μιλάνε και να κυνηγούν αυτό που αγαπάνε: «Συμβαίνουν και σήμερα τέτοια περιστατικά και σε μένα, όμως τώρα είμαι πιο έμπειρος και καταλαβαίνω όταν με πλησιάζει κάποιος τι θέλει. Να είναι υποψιασμένα τα νέα παιδιά και ποτέ να μην κάνουν κάτι που δεν θέλουν».

Να σημειωθεί ότι ο Μάνος Βροντζάκης έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες, ενώ η πελατεία του στο εξωτερικό αυξήθηκε μετά την εμφάνισή του στο reality show του αμερικανικού MTV channel με θέμα τη ζωή της Lindsay Lohan με πρωταγωνίστρια την ίδια! Σε αυτό ο Μάνος Βροντζάκης καθοδήγησε με τη μοναδική τεχνική του τη Λιντσέι Λόχαν σε ένα πρωτότυπο και διαφορετικό πρόγραμμα διατροφής, γυμναστικής και ημερήσιου προγράμματος που τη «μάγεψε»!