Σε μία ανατριχιαστική καταγγελία προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, καθώς, όπως αποκάλυψε στην «ΟΝ time», ανησυχεί πολύ τόσο για την ίδια όσο και για την κόρη της. Μια γυναίκα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η σκιά της, σε σημείο να ξημεροβραδιάζεται έξω από το σπίτι της.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, της χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι, της στέλνει δεκάδες μηνύματα στο κινητό, πίνει κάτω από το σπίτι της και κατά καιρούς τής στέλνει και λουλούδια.

«Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μέσα στη δική τους ανισορροπία δημιουργούν έναν πλασματικό κόσμο. Εδώ και τρία χρόνια, μια συγκεκριμένη γυναίκα ερχόταν και μου μίλαγε και μου έστελνε λουλούδια. Εγώ το εξέλαβα σαν θαυμασμό, αλλά έφτασε σε πολύ άσχημα σημεία. Έφτασε στο σημείο να χτυπάει κουδούνια, να παρακολουθεί σπίτια, να έρχεται από τα θέατρα.

Να με παίρνει στο κινητό και να αλλάζει κάρτες για να μην τη βρούμε και γενικά να φτάνουμε στο σημείο της παράνοιας και να θεωρεί ότι εγώ είμαι ο άνθρωπός της, χωρίς να της έχω δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Τώρα, το πράγμα έχει αγριέψει. Με το θάνατο του Χρήστου Κυριαζή, ήρθε έξω από την πόρτα μου να μου συμπαρασταθεί και το τελευταίο της μήνυμα είναι “Φώναξε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει, εγώ θα είμαι δίπλα σου”. Τώρα, είμαστε στο στάδιο, αν με ενοχλήσει ξανά, να έρθει η Αστυνομία για να την πάει αυτόφωρο. Ανησυχώ πολύ γιατί όταν λείπω εγώ, χτυπάει τα κουδούνια και ενοχλεί το παιδί. Έχει βρει ακόμα και το τηλέφωνο του παιδιού μου. Πάω στην Αστυνομία να δώσω όλα τα μηνύματα. Δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν άνθρωπο  και δεν έχω κάνει ποτέ, όμως στην παρούσα φάση οφείλω να προστατέψω το παιδί μου κι εμένα».

Η Βάνα Μπάρμπα γνωρίζει το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας και έχει κάνει και μήνυση. «Έχει εμμονή. Είναι επικίνδυνο πια. Αρχίζω και ανησυχώ πλέον. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αν ξαναέρθει κάτω από το σπίτι μου. Είχε έρθει μια φορά κάτω από το σπίτι με ένα μπουκάλι και έπινε. Χιλιάδες τηλέφωνα. Έρχεται από τον Πειραιά με ένα παπάκι τη νύχτα. Είναι γύρω στα 40. Μπορεί να έχω 130 κλήσεις την ημέρα».