Kαι το όνοµα αυτής, Κύνθια. Ο λόγος για τη δεύτερη κόρη του πρωταγωνιστή του «Σασµού» Θανάση Πατριαρχέα και της personal trainer Βίβιαν ∆ράκου, που αποφάσισαν να δώσουν ένα πολύ ωραίο και πρωτότυπο όνοµα στη δεύτερη κορούλα τους, που είναι 6 µηνών.

Η ευτυχισµένη µαµά µίλησε αποκλειστικά στο «Secret» για την επιλογή του ονόµατος αυτού και την προέλευσή του: «Ψάχναµε µε τον Θανάση ονόµατα και καταλήξαµε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη ∆ήλο, ήταν το αγαπηµένο νησί των θεών και έχει ωραία ενέργεια. Έτσι, “κλειδώσαµε” αυτό το όνοµα».

Το ζευγάρι έχει άλλη µία κόρη, τη Σταύρια, και, όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Βίβιαν, θα τις βαφτίσουν σε µικρό χρονικό διάστηµα.

«Σκεφτόµαστε να τις βαφτίσουµε το ίδιο χρονικό διάστηµα, αλλά διαφορετικές µέρες, στο χωριό µας, στο Εξοχικό Κορώνης, που είναι κοντά στην Πύλο. Θέλουµε να κάνουµε παραδοσιακές βαφτίσεις και να ακολουθήσει γλέντι».

Όσον αφορά τον γάµο του ζευγαριού, έχουν ήδη κάνει πολιτικό στο δηµαρχείο Γλυφάδας, ωστόσο ακόµα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο θρησκευτικός. «Θέλουµε να κάνουµε θρησκευτικό και να πάρουµε την ευλογία, αλλά ακόµα δεν είναι κάτι στα άµεσα σχέδιά µας, καθώς λόγω των επαγγελµατικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος να γίνει όπως θέλουµε».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στον «Σασµό», στον ρόλο του Αγγελου Σωτηρόπουλου, ενός γιατρού, ενώ παράλληλα παίζει στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», στο Θέατρο Βεάκη. Η Βίβιαν έχει επιστρέψει δυναµικά στις επαγγελµατικές της υποχρεώσεις, καθώς ετοιµάζει καινούργια πράγµατα στον τοµέα της άθλησης.