Η Βάσω Γιουλιελμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την καθημερινότητά της, αλλά και για τα τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή της.

Η πρώτη της δουλειά ήταν η παράσταση «Η μικρή μας πόλη» στο θέατρο Λαμπέτη, ενώ τηλεοπτικά ήταν ο ρόλος της «Πολυξένης» στην σειρά « Ο κακός Βεζύρης».

«Τίποτα δεν μου χαρίστηκε εύκολα, κάθε φορά που ανεβαίνω στο σανίδι πρέπει να αποδείξω την αξία μου. Δεν βρήκα δουλειά από την ομορφιά μου», ανέφερε!

Και τόνισε: «Τα τελευταία 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός»!

Και υπογράμμισε η Βάσω Γουλιελμάκη: «Ήθελα πάντα μεγάλη οικογένεια, και η κόρη μου ήθελε να έχει αδερφάκια, ωστόσο δεν έτυχε. Η κόρη μου είναι ακόμα το κοριτσάκι μου, καταλαβαίνω τα συναισθήματά της, όταν είδικά θέλει να μου πει κάτι. Μου λέιπουν τα φιλιά και οι αγκαλιές που κάναμε όταν ήταν πιο μικρή».

Ενώ σε άλλο σημείο στη συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Είχα πάντα πίστη ότι θα τα καταφέρω. η ζωή με έκανε θαραλλέα και έμαθα να κοιτάζω το «τώρα», με άλλαξε όλο αυτό, έμαθα να πατάω καλά στα πόδια μου. Στην σειρά «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα», έστειλα μήνυμα στους παραγωγούς να συμμετάσχω στην σειρά και μου είπαν αμέσως «ναι».

Όσον αφορά τον ρόλο της στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα»: «Ο ρόλος μου είναι βγαλμένος από τη ζωή με μία δόση υπερβολής. Πάντα στην κωμωδία χρειάζεται η υπερβολή. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τους παραγωγούς και η χημεία είναι απίστευτη. Το κείμενο είναι το Α και το Ω για την επιτυχία», λέει η Βάσω Γουλιελμάκη για τον ρόλο της «Νίας Λαλαμπίρδα» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα».