Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-vicky-kaya-instagram
Lifestyle

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γίνεται μία επίθεση που δεν μου αξίζει (Βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχει γίνει λίγο κουραστικό, γίνεται μία επίθεση που δεν μου αξίζει» - «Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δε ξέρω τι να σας πω ειλικρινά»

Μετά την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο «The 2Night Show», η κάμερα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη συνάντησε τη Βίκυ Καγιά, η οποία απάντησε σε όλα.

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: Όλοι ξέρετε την αλήθεια (Βίντεο)

«Τι συνέβη ρε παιδιά πάλι; Έρχεστε και μου τα λέτε ένα - ένα. Ποια είναι όλη η αλήθεια; Για μένα έχει γίνει λίγο κουραστικό. Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ας ρωτήσετε την ίδια, δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν αλλάξαμε ποτέ άσχημη κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δε ξέρω τι να σας πω ειλικρινά» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά -Αυτή είναι η απαίτηση που έχει σε κάθε φωτογράφιση της

«Έχω αρχίσει και αισθάνομαι περίεργα για όλο αυτό το πράγμα. Γίνεται ξαφνικά απέναντί μου μία επίθεση, που δεν μου αρμόζει και δε μου αξίζει. Δεν ενόχλησα κανέναν ποτέ.

Δείτε ακόμη: Παπαγεωργίου για Καγιά - Όταν με ενοχλεί κάποιος, το λέω στον ίδιο - «Μαζί της δεν είχα ποτέ την ευκαιρία»

Δεν έχω πει ποτέ στο κανάλι, θα πάρετε αυτόν, θα φύγει ο άλλος. Μου είπαν ότι δε θα είναι γιατί έχει πάει στον Alpha. Όπως πάντα το κανάλι αποφασίζει τι θα γίνει και πώς θα γίνει και δε ρωτάει εμένα. Δεν ξέρω γιατί το συνεχίζουμε αυτό το θέμα, που έγινε πριν 2 χρόνια» πρόσθεσε στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: