Στο θέατρο βρέθηκαν ο Αναστάσης Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Οι δύο ηθοποιοί είναι διακριτικοί και διατηρούν χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην έκθεση της σχέσης τους στα media, ωστόσο με ευγένεια παραχώρησαν δηλώσεις στους δημοσιογράφους που έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης “Ο κήπος με τις αλήθειες”.

Τί δήλωσαν, όμως, για τον δεσμό τους και την κριτική που ασκεί ο ένας στον άλλον για τις δουλειές τους; Μάλλον τι δήλωσε η Εριέττα Μανούρη; «Δεν κρύβουμε κάτι. Κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον για τις σειρές που παίζουμε, αλλά πάντα με αγάπη και καλή πρόθεση, ώστε να βελτιωνόμαστε. Πιο αυστηρή είμαι εγώ».

Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική πραγματικότητα, με τον Αναστάση Ροϊλό στις «Άγριες Μέλισσσες» και την Εριέττα Μανούρη στον «Σασμό».

Οι δύο ηθοποιοί είχαν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους τον περασμένο Ιούλιο και με αφορμή τη συνεργασία τους στο θεατρικό σανίδι και στην παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες».

Ο Αναστάσης Ροϊλός δήλωνε τότε πως «πάντα έχει τη δυσκολία του να συνεργάζεσαι με πολύ δικούς σου ανθρώπους. Η συνεργασία έτυχε, μας πρότειναν μαζί».

Πάντως, από τότε, η σύντροφός του έλεγε πως η μαμά της τον συμπαθεί πολύ.

«Η μαμά μου πάντα γίνεται κολλητή με τους συντρόφους μου. Πάντα φταίει το παιδί, όχι οι άλλοι. Τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ», έλεγε η Εριέττα Μανούρη.