Οι δοκιμασίες στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν οι διαγωνιζόμενες μόνο εύκολες δεν είναι. Όπως θα δείτε στα πλάνα που κατέγραψε κατ’ αποκλειστικότητα το Mykonos Live TV, τα υποψήφια μοντέλα φορώντας ψηλοτάκουνα και μακριά χρωματιστά φορέματα κλήθηκαν να κατέβουν τα -φρεσκοασβεστωμένα από τον δήμο Μύκονου- σκαλάκια στην περιοχή των Μύλων.

Αυτό τελικά αποδείχθηκε μια αποστολή πολύ ριψοκίνδυνη, καθώς σχεδόν όλες οι κοπέλες παραπάτησαν και κόντεψαν να πέσουν, αλλά ευτυχώς έμειναν όρθιες.

Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου γυρίσματος, είχε επιστρατευτεί από την παραγωγή μια συσκευή που δημιουργούσε αέρα ώστε οι μακριές ουρές από τα φορέματα των κοριτσιών να ανεμίζουν.

Μάλιστα, το σημείο είχε αποκλειστεί για τον κόσμο με αποτέλεσμα ένα γκρουπ τουριστών κρουαζιέρας να μην μπορέσει να επισκεφθεί και να φωτογραφίσει τους Μύλους.

Όλα αυτά έγιναν υπό το βλέμμα της παρουσιάστριας του ριάλιτι μόδας, της εντυπωσιακής Heidi Klum, που κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση.

Η 48χρονη Γερμανίδα καλλονή επέλεξε αρχικά γόβες - στιλέτο, ζιβάγκο και μακρύ παλτό, ενώ στην συνέχεια εμφανίστηκε με ψηλόμεσο παντελόνι και see-through μπλούζα.

Πάντως, το βλέμμα της Heidi Klum μόνο άγρυπνο δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς στο διάλειμμα του γυρίσματος η κάμερα την «έπιασε» να χασμουριέται.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ακολουθεί: