Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Κήπος με τις Αλήθειες» και πολλοί επώνυμοι την τίμησαν με την παρουσία τους. Άλλοι μίλησαν με χαρά στις κάμερες, άλλοι πάλι τις απέφυγαν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την σύντροφό του και δήλωσε ότι περνούν καλά και ευχαριστιούνται κάθε στιγμή.

Ο ηθοποιός δηλώνει υπέρ του εμβολίου και επιβεβαίωσε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σχετικά με όσα είχε πει για τα γυρίσματα των «Ψίθυρων Καρδιάς», όταν ο Μανούσος Μανουσάκης έβγαλε τα ρούχα του για να «συμπαρασταθεί» στους ηθοποιούς που κρύωναν.

Ξέσπασε ο Γιάννης Βούρος για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στο θέατρο. «Όποιος δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας δεν έχει δικαίωμα να μιλάει», δήλωσε.

Ο ηθοποιός τόνισε πως ο covid είχε και τα καλά του, καθώς η τηλεόραση έκανε στροφή σε ποιοτικές δουλειές.

Η Δέσποινα Βανδή απέφυγε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Στην παράσταση βρέθηκε ο Αναστάσης Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη, οι οποίοι δεν κρύβουν τη σχέση τους, ωστόσο δεν αποκαλύπτουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η Σάσα Σταμάτη δήλωσε υπέρ της ειλικρίνειας, κάτι που έχει πληρώσει ακριβά.

«Το έχω πληρώσει επειδή λέω την αλήθεια. Δεν είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια σου. Από την άλλη δεν είμαι ηθοποιός», είπε.

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε την Σία Κοσσιώνη σε βόλτα με τον γιο της.

Η Ευγενία Σαμαρά έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. «Μου έχουν πει σε οντισιόν «α, εσύ δεν είσαι το κορίτσι των Αρβύλα;», δήλωσε. Η ηθοποιός είπε πως της έδωσαν τον ρόλο γιατί έκριναν πως τους κάνει, ενώ άλλοι την απέρριψαν χωρίς καν να της δώσουν την ευκαιρία.

Ο Θοδωρής Φρατζέσκος μίλησε για την οικονομική καταστροφή της οικογένειάς του όταν εκείνος ήταν σε τρυφερή ηλικία.

Η ομάδα του «Πάμε Δανάη» συνεχίζει ακάθεκτες τις φάρσες της, με το… θύμα αυτή τη φορά να είναι η Χριστίνα Παππά.

Την οικογενειακή τους τραγωδία αποκάλυψε η Άννα Ανδριανού, η οποία είπε ότι ο αδερφός της σκοτώθηκε με μηχανή όταν ήταν 18 ετών.

Για τα παιδιά του και τη σχέση του μαζί τους μετά το διαζύγιο μίλησε ο Τόνι Δημητρίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Τα παιδιά μου ζουν στην Κέρκυρα και είναι καλύτερα», δήλωσε ο ηθοποιός και χαρακτήρισε εξαιρετικούς την πρώην σύζυγό του και τον σύζυγό της.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ακολουθεί: