Για μια ακόμη φορά, η Θεσσαλονίκη γίνεται το επίκεντρο της χολιγουντιανής δράσης.

Στην πόλη βρίσκονται σε εξέλιξη τα γυρίσματα της ταινίας «he Expendables 4» που έχει διαμορφώσει τα ανατολικά και δυτικά παράλια.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ομάδα παραγωγής έχει ήδη γυρίσει όσα πλάνα και σκηνές θα χρειαστούν για την τελική μορφή της ταινίας, στα οποία όμως δεν συμμετέχουν οι διάσημοι πρωταγωνιστές της. Τα γυρίσματα, ωστόσο, με τους αστέρες του Χόλιγουντ ξεκινούν τις επόμενες ώρες. Τα γυρίσματα ξεκινούν την Δευτέρα και αναμένεται να διαρκέσουν δυο εβδομάδες, όπως έγινε και με αυτά της παραγωγής, η οποία μίσθωσε ένα τεράστιο πλατό στην ανατολική πλευρά και έναν βιομηχανικό χώρο στην δυτική.



Υποδέχεται Σταλόνε, Στέιθαμ, Γκαρσία και Μέγκαν Φοξ

Η Θεσσαλονίκη, λοιπόν, θα γεμίσει σταρς, καθώς εκεί θα βρεθούν ο Τζέισον Στέιθαμ, ο Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ. Την ίδια ώρα, ο δημιουργός της ταινίας, Σιλβέστερ Σταλόνε, έχει τελειώσει με τα γυρίσματα στο Λονδίνο, ενώ ανακοίνωσε ότι μετά τους «The Expendables 4» δεν θα συμμετέχει σε νέες ταινίες του franchise ως Μπάρνει Ρος με τον Τζέισον Στέιθαμ να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο.