Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Instagram και καθημερινά συνομιλεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και εκφράζει τους προβληματισμούς της.

Σήμερα, η παρουσιάστρια του Mega θέλησε να εξομολογηθεί τι της συνέβη εχθές όταν περνούσε έξω από ένα σχολείο. Η Μαρία Ηλιάκη βλέποντας τα παιδάκια έκανε εικόνα την κόρη της, Κατερίνα να πηγαίνει και εκείνη σχολείο και βούρκωσε.

«Περνούσα χθες έξω από ένα σχολείο, δημοτικό ήταν. Και έβλεπα που σχολούσαν τα παιδάκια και τα περίμεναν οι μαμάδες τους. Ξαφνικά μου έρχεται η εικόνα να πηγαίνει η δικιά μου σχολείο και να την αποχαιρετώ και τα λοιπά και βούρκωσα.

Είναι κατάσταση αυτή; Το μωρό είναι 5 μηνών και πάει για έξι και εγώ κάθομαι και βουρκώνω με τα παιδάκια που πάνε σχολείο; Και μετά σκέφτηκα αν έρθει ένα άλλο παιδάκι να την πειράξει, ξέρω εγώ να τσακωθούν, εγώ εκεί τι θα κάνω;» αναρωτήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια από τη στιγμή που έγινε μαμά για πρώτη φορά έχει γίνει ιδιαίτερα ευαίσθητη όσον αφορά σε θέματα παιδιών.