Η Βικτόρια Χίσλοπ σε μία κατάθεση ψυχής στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να μάθει ελληνικά, μιλά για την αγάπη της για τον χορό και την περιπέτεια της με τον καρκίνο.

«Μαθαίνω ελληνικά εδώ και δέκα χρονιά και πρέπει να μιλήσουμε στα ελληνικά», δήλωσε η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ.

«Στην παρουσίαση για το «Νησί» άκουγα όμορφες λέξεις από τη μεταφράστρια, αλλά βαριόμουν και ήθελα να εκφράσω τις σκέψεις μου εγώ η ίδια.

Όταν επέστρεψα στο Λονδίνο βρήκα εάν δάσκαλο ελληνικών», ανέφερε για τη μεγάλη αγάπη της στην ελληνική γλώσσα και την απόφαση της να μάθει ελληνικά.

«Και για τις «Καρτ Ποστάλ» στην ΕΡΤ, αλλά και για το «Νησί» στο Mega, δεν σκέφτηκα όταν τα έγραφα πως ίσως κάποια στιγμή τα δω στην τηλεόραση», σημείωσε για τα δύο της βιβλία που μεταφέρθηκαν στη μικρή οθόνη.

Δείτε ακόμη: Βικτόρια Χίσλοπ - Πέρυσι διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού  -Χειρουργήθηκα δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα

Και συνέχισε «όταν βλέπεις το βιβλίο σου στην οθόνη μοιάζει με όνειρο, αν και δεν είναι, είναι κάτι φανταστικό» .

«Ήθελα εξ αρχής βασικό ηρώα στις "Καρτ Ποστάλ" τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, μόνο τον Αντρέα είχα στο μυαλό μου», πρόσθεσε η κ. Χίσλοπ.

«Εγώ θέλω μόνο να είμαι ευτυχισμένη με το αποτέλεσμα, δεν ήθελα πολλά χρήματα από το Χόλιγουντ όπως μου έδιναν για να πάρουν το «Νησί». Ήθελαν να πάρουν το «Νησί» στο Χόλιγουντ, αλλά να το αποχαιρετήσω, να μην έχω καμία ανάμειξη», αποκάλυψε για την επιτυχημένη σειρά του Mega που άφησε εποχή.

«Εάν ένας παράγωγος δεν με θέλει κοντά του, δεν θα το κάνω, τα βιβλία μου είναι όπως τα παιδιά μου, δεν θα τα δώσω σε κάποιον που δε γνωρίζω», συμπλήρωσε για τα δημιουργήματα της.

«Είπα αμέσως ναι στο Dancing with the Stars, γιατί όταν κάποιος σου ζητάει να χορέψεις είναι λίγο σνομπ να αρνηθείς. Στην κουζίνα του σπιτιού μου χορεύω τα πάντα, ελευθέρα. Αν δεν κάνεις κάτι καινούργιο, ποιος ο λόγος να ζεις, εξάλλου δεν είναι κρυφό ότι αντιμετώπισα έναν καρκίνο στο στήθος.

Μπορεί να χάσεις λίγο το κουράγιο σου, γι’ αυτό ήθελα να κάνω κάτι με το σώμα μου, η ζωή είναι μικρή και δεν θα είμαστε εδώ για πάντα», ανέφερε για τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου χορού και την περιπέτεια της υγείας της.

«Φοβήθηκα με τον καρκίνο, σκέφτηκα αρνητικά πράγματα, γιατί για κάποιες εβδομάδες δεν ξέρεις ακόμη αν έχει κάνει μεταστάσεις. Ήταν Χριστούγεννα, ήμουν με την οικογένεια μου όταν περίμενα τα αποτελέσματα και ευτυχώς δεν υπήρχαν μεταστάσεις», δήλωσε κάνοντας μια προσωπική αποκάλυψη για τη ζωή της.

«Με τον καρκίνο έμαθα πως όταν η ζωή μας εκπλήσσει, έχουμε παραπάνω δύναμη μέσα μας, με βοήθησε και το χιούμορ», σημείωσε δίνοντας το δικό της μήνυμα ζωής.

«Η πρώτη σκέψη μετά τη διάγνωση ήταν τα παιδιά μου, 28 και 31 ετών, δεν ήθελα να λείψω από τις ζωές των παιδιών μου», εξομολογήθηκε η Βικτόρια Χίσλοπ.

«Θέλω να χορεύω μέχρι τα εκατοστά μου γενέθλια στην κουζίνα μου!», είπε η Βικτόρια Χίσλοπ με την αισιοδοξία που τη διακρίνει για το μέλλον της.

«Μην ανησυχείς, θα επιστρέψουν τα μαρμαρά στην Αθήνα!», τόνισε εκφράζοντας έντονα την αντίθεση της στη στάση της βρετανικής κυβέρνησης για τη μη επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της Βικτόρια Χίσλοπ: