Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη

«Αυτό δεν είναι ωραίο, να μη μπορείς να με αποκωδικοποιήσεις», απάντησε ο ίδιος στην Ελένη Μενεγάκη όταν εκείνη αναφέρθηκε στον πολυδιάστατο χαρακτήρα του.
«Δεν ξεκίνησε μόνο από τύχη η δημοσιογραφία έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι», ανέφερε στην συνέχεια για το δημοσιογραφικό του ξεκίνημα.
«Κοίτα αν σκεφτείς σε ό,τι έχω κάνει, προσπαθώ πάντα να κρατάω το ενημερωτικό μου κομμάτι. Δηλαδή, τις ειδήσεις και την ενημέρωση τα οποία μου αρέσουν πάρα πολύ. Ήταν η πρώτη μου δουλειά, το αγάπησα πολύ και δεν θέλω ποτέ να το αφήσω», σημείωσε για την ενημέρωση που είναι η μεγάλη του αγάπη.
«Αφορά τον κόσμο το τι γίνεται γύρω μας», δήλωσε σχολιάζοντας πως η ενημέρωση είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εκπομπής.
«Λέω την άποψη μου σκεπτόμενος τι ο τηλεθεατής θέλει να πει», τόνισε ο Κώστας Τσουρός.
«Αν και μου έχουν τύχει και άτυχες στιγμές, στις οποίες ίσως έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Μπορώ να θυμηθώ κάποιες στιγμές οι οποίες ήταν άτυχες. Συνήθως, η κόκκινη γραμμή που βάζω είναι το να μην προσβάλω τον άλλον. Με ενδιαφέρει να μην προσβάλλω τον άλλον και να μην έχω εμπάθεια», ανέφερε για τη λήψη των συνεντεύξεων και τα όρια που είναι αναγκαία για να μην έρχεται σε δύσκολη θέση ο συνεντευξιαζόμενος.
«Πρέπει να μπορείς να καταλάβεις τι νιώθει. Εμένα μου αρέσει να κάνω πάρα πολύ και βιογραφικές συνεντεύξεις. Να μιλάω με ανθρώπους που έχουν να μοιραστούν πράγματα από την αρχή της ζωής τους», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.
«Κάνω κουβέντα -συζήτηση. Η συζήτηση εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της κουβέντας και αυτό βγαίνει και για αυτό ανοίγονται. Χρησιμοποιώ μία τεχνική η οποία πιστεύω μπορεί να ξεκλειδώσει τον άλλον», συμπλήρωσε ο Κώστας Τσουρός.
Ο ίδιος αποκάλυψε πως όλα τα έμαθε μέσα από την εμπειρία και πως του αρέσει να είναι καλός συνομιλητής.
Ο Κώστας Τσουρός όταν ερωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη για το τι θα τη ρωτούσε, εκείνος απάντησε: «θα ήθελα να μάθω για την πορεία σου και την εξέλιξη σου».
«Μιλάς για δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις.  Για τη Φαίη και τη Ναταλία που είναι οι συνεργασίες μου στην ψυχαγωγία. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η Φαίη με βοήθησε να μάθω πράγματα στην ψυχαγωγία που δεν τα ήξερα», δήλωσε για τις συνεργασίες του με  τη Φαίη Σκορδά και τη Ναταλία Γερμανού.
«Θέλω να πειραματίζομαι, δεν μου αρέσει να είμαι στάσιμος», τόνισε πως θέλει να δοκιμάζεται σε διάφορα είδη δημοσιογραφίας.
Ο 40χρονος δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός, εκτός από την ηλικία του, αποκάλυψε την πολυετή εμπειρία του στο χώρο, καθώς δημοσιογραφεί εδώ και 18 χρόνια από το 2004.
«Εξαρτάται από το σόου. Η μουσική και τα τηλεπαιχνίδια είναι στη ζωή μας», δήλωσε ο Κώστας Τσουρός αποκαλύπτοντας πως θα δοκιμαζόταν σε διάφορα project.
«Στη συγκεκριμένη στιγμή είμαι πολύ καλά στη δουλειά μου. Μου αρέσει που έχω ανανεωθεί», ανέφερε ο δημοσιογράφος.
Τέλος, το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη φετινή του συνεργασία είναι το πρωινό ξύπνημα, αφού πρέπει να ξυπνάει στις πέντε το πρωί.