Ο ηθοποιός και μοντέλο, Ροσάνο Ρουμπικόντι, τέταρτος σύζυγος της Ιβάνα Τραμπ, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 49 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε στο Twitter η παρουσιάστρια φίλη του Σιμόνα Βεντούρα, το βράδυ της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου. «Ροσάνο, ευχαριστώ για το ταξίδι που κάναμε μαζί, για τις καλές και τις κακές στιγμές, τα δάκρυα και τα γέλια, τόσα πολλά και όλα όσα κάναμε μαζί. Αντίο. RIP», έγραψε.

Παρότι η ακριβής αιτία θανάτου δεν αποκαλύφθηκε, ιταλικά Μέσα έγραψαν πως πάλευε με το μελάνωμα τον τελευταίο χρόνο, μία μορφή καρκίνου του δέρματος. Ιβάνα και Ροσάνο ήταν ζευγάρι από το 2002 και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2008, όταν εκείνος ήταν 36 ετών και εκείνη 59, με κουμπάρα την Ιβάνκα, κόρη της Ιβάνα. Στο γάμο τους, κόστους 3 εκατομμυρίων δολαρίων, παραβρέθηκαν 400 καλεσμένοι, ενώ τελετή και δεξίωση πραγματοποιήθηκαν στο θέρετρο Mar-a-Lago του πρώην συζύγου της, έχοντας θέμα το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ.

Το ζευγάρι χώρισε το 2009, καθώς τα χρήματα της Ιβάνα ήταν μια πηγή διαφωνίας μεταξύ τους, ενώ τα παιδιά της θεωρούσαν ότι ο Ροσάνο τα είχε «βάλει στο μάτι». Όμως, τα 10 επόμενα χρόνια ήταν «και μαζί και χώρια», παρότι το 2011 ο Ρουμπικόντι παντρεύτηκε τη Μίλου Βίμο. Εθεάθησαν τελευταία φορά μαζί τον Ιούλιο του 2021 να περπατούν αγκαλιά στη Νέα Υόρκη, με τις φήμες να τους θέλουν να επανασυνδέονται.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ