Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη». και στην Δήμητρα Καλφούντζου για την καθημερινότητά της εκτός τηλεόρασης αλλά και τη σχέση της δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου, όπου όλα κυλούν έτσι όπως θα ήθελα να είμαι. Απέχω από την τηλεόραση και είναι μια απόφαση που έχω πάρει συνειδητά, αποφάσισα να κάνω ένα break και να αφοσιωθώ στις δικές μου επιχειρήσεις», είπε αρχικά για την αποχή της από την τηλεόραση.

Όσο για τα σχόλια περί γάμου: «Έξω όταν με ρωτούν γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, μου λένε ότι τα άφησα όλα για να κάνω παιδί, δεν είναι έτσι, είναι μια άκομψη ερώτηση γενικότερα. Έχω βαρεθεί να ακούω το “Πότε θα παντρευτείς;”  και “Πότε θα κάνεις κι ένα παιδάκι;” Όλα αυτά είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά είναι πάρα πολύ αδιάκριτα. Όταν έρθει η ώρα θα γίνει».

Το περιστατικό που την έφερε σε δύσκολη θέση: «Πρόσφατα είχα πάει να ψωνίσω κάτι, με σταμάτησε ένα κύριος και μου έκανε νόημα για την κοιλιά μου, νομίζοντας πως είμαι έγκυος. Εντάξει, ένιωσα άσχημα, αμήχανα, απλά του λέω», αποκάλυψε.

Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν τρώει παντόφλα ο Κωνσταντίνος απλά μπορεί εγώ να… κρατάω το σπίτι και να τους κάνω παρατηρήσεις τα τα πού αφήνει τα πράγματά του μέσα στο σπίτι. Δεν του αρέσει η καταπίεση, όπως και εκείνος δεν με έχει πιέσει ποτέ. Θέλεις, δε θέλεις, θα δεις που είναι γιατί με τα social media μπορείς να μάθεις που έχει βγει. Ζηλεύω όπως ζηλεύει και κάθε γυναίκα και ο Κωνσταντίνος το κάνει απλά δεν το δείχνει».