Στην εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε σήμερα ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός εξακόντισε τις μπηχτές του περί ηθοποιών-«αλεξιπτωτιστών», ενώ παράλληλα μοιράστηκε τη ζήλια του για τον Σπύρο Μπιμπίλα που θα συμμετάσχει στη σειρά «The Crown».

Δείτε ακόμη:  Θοδωρής Ρωμανίδης - Δεν είχα πρόβλημα με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρωμανίδης είπε:
«Υπολογίζω τους ηθοποιούς γύρω στις 10-12 χιλιάδες. Ποιος θα πρωτοπαίξει; Βάλε ότι υπάρχουν και οι “αλεξιπτωτιστές”, τα μανεκέν, διάφοροι αθλητές που πρέπει να παίξουν. Από τα ριάλιτι που πρέπει να υπάρξει ανταπόδοση που πήγαν σε ένα ριάλιτι.

Οπότε, δεν υπάρχει "τρελός" χώρος για εμάς. Μέχρι όμως να τους φτύσει το σανίδι και να τους πετάξει το γυαλί, τρώνε το ψωμί ενός ανθρώπου που πήγε τρία χρόνια σε μια σχολή κι έφαγε τα χρονάκια του διαβάζοντας έργα, ιστορία θεάτρου.

Έχω ακούσει από διάφορους "αλεξιπτωτιστές" ότι "να ανέβω στην πίστα". Σκηνή λέγεται, αγοράκι μου και κοριτσάκι μου.

Αλλά δεν μπορείς κιόλας να τους πεις "όχι, δεν θα έρθετε", αφού δεν υπάρχει ένα όργανο που να απαγορεύει σε αυτούς όλους τους ανθρώπους.

Άρα θα υπάρχουν κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε, να παίξουμε μαζί τους, κάθε σκηνή να γίνεται δέκα φορές αντί για μία με τον επαγγελματία».

Για τον συνάδελφό του, Σπύρο Μπιμπίλα, ο Θοδωρής Ρωμανίδης δήλωσε ότι είναι πρώτη φορά που ζηλεύει άλλο ηθοποιό και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να παίξω στο "The Crown", Σπύρο σε μισώ! Δεν έχω ζηλέψει ποτέ καμία δουλειά, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ζηλεύω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: