Το αψεγάδιαστο κορμί της Νατάσας Βελιανίτη μόνο τυχαίο δεν είναι. Πέρα από την καθημερινή γυμναστική και την αυστηρή διατροφή που ακολουθεί, κάνει μπάνιο στη θάλασσα ακόμα και τον χειμώνα.

Αυτό, όπως εξομολογείται, είναι ένα από τα πιο «fitness μυστικά» της. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα την απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες, σε παραλία στη Βάρκιζα, όπου προκάλεσε «καύσωνα» με καυτό μαγιό εν μέσω Οκτώβρη. Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, η Νατάσα απόλαυσε τις βουτιές της και το κολύμπι.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η επαφή της με το νερό τη βοηθάει να διατηρείται το σώμα της σφριγηλό και σε τέλεια φόρμα.

Το μελαχρινό μοντέλο κατάγεται από τη Ζάκυνθο, όμως ζει πλέον στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και ασχολείται με το μόντελινγκ. Τηλεοπτικά την έχουμε δει στο πλευρό του Κώστα Μαρτάκη στην εκπομπή «Super Buzz», στο E-TV, ωστόσο έχει εμφανιστεί και στις εκπομπές «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», «Πρωινό Σου-Κου» και «X-Factor». Οσο για τα επόμενα βήματά της στη showbiz, το πανέμορφο μοντέλο και εστεμμένη Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2020, με πτυχία Φιλοσοφίας και ∆ημοσιογραφίας, κάνει στροφή στην καριέρα της και δοκιμάζει τις δυνάμεις της ως τραγουδίστρια. ∆ιαθέτει άλλωστε μοναδική φωνή, αλλά και έντονη σκηνική παρουσία.

Η Νατάσα Βελιανίτη, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερο ντεμπούτο στις πίστες, καθώς ξεκινά τις live εμφανίσεις της στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη και του Λευτέρη Πανταζή.

Η ίδια μιλά στο «Secret» για το νέο της επαγγελματικό βήμα και μεταξύ άλλων τονίζει: «Νιώθω χαρά αλλά και τύχη που ξεκινώ δίπλα σε τόσο σπουδαίους καλλιτέχνες». Μάλιστα, δηλώνει ότι «το τραγούδι το αγαπώ, θέλω να το υπηρετήσω σωστά και είναι η προτεραιότητά μου».