Αντίστροφα μετά ο χρόνος για τον πριγκιπικό γάμο του πρίγκιπα Φιλίππου και της αγαπημένης του Νίνα Φλορ, σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Μετά τον πολιτικό γάμο που έκαναν στην Ελβετία, παρουσία των γονιών τους, οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.



Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας θα παντρευτούν στον ναό όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου οι γονείς τους πριν από 57 χρόνια, όπως επίσης οι παππούδες του Φιλίππου, βασιλιάς Παύλος και βασίλισσα Φρειδερίκη, και οι θείοι του βασιλιάς Χουάν Κάρλος και βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας.

Πριν την θρησκευτική τελετή πραγματοποιήθηκε ένα pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ υποδέχτηκαν αγαπημένα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον γάμο τους.






Σήμερα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα παραβρεθούν στο γάμο, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.



Οι καλεσμένοι από Ελλάδα

Οι καλεσμένοι που θα βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη θα είναι 100, τόσο λόγω των περιορισμών του κορονοϊού όσο και λόγω των πρωτοκόλλων που τηρούν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών.



Όσο για τους επίσημους καλεσμένους από την Ελλάδα, πρόσκληση έχουν λάβει η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, και ο Σταύρος Νιάρχος με την πανέμορφη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

Οι υπόλοιποι υψηλοί προσκεκλημένοι θα παρακολουθήσουν την τελετή από γιγαντοθόνη που θα στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, ενώ την επομένη της τέλεσης του μυστηρίου, την Κυριακή, οι νεόνυμφοι θα απολαύσουν με συγγενείς και εκλεκτούς καλεσμένους μεσημεριανό γεύμα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.



Το ζευγάρι είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, με την παρουσία μόνο των γονιών τους, λόγω των περιορισμών της πανδημίας. Τον περασμένο Ιούνιο το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα μεγάλο πάρτι στο Cambridge της Αγγλίας. Όπως έγινε γνωστό η αρθρογράφος της Vogue, Alice Naylor-Leyland και ο συζυγός της Tom είχαν παραχωρήσει το σπίτι τους για την τελετή.