Η Πηνελόπη Πιτσούλη φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον προφυλακισμένο  Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο έπαιζαν μαζί πέρσι στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην ΕΡΤ.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη εξομολογήθηκε πως όταν έμαθε για όσα κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, έπεσε από τα σύννεφα. «Ήταν κεραυνός εν αιθρία. Δεν τον ήξερα, συναντιόμασταν έξω και όταν έμαθα ότι θα είμαστε στην ίδια δουλειά, χάρηκα πολύ. Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, δοτικός, στην ώρα του. Κάποιοι μου είχαν πει πριν συνεργαστώ μαζί του ότι είναι “κέρατο βερνικωμένο”. Ότι ήταν ιδιότροπος και κακός, δεν το είδα όμως εγώ αυτό».

«Όταν βγήκαν όλα αυτά στον αέρα, είπα “Ο Χριστός και η Παναγία”. Δεν δικαιολογώ κανέναν. Άμα έχει ιδιοτροπίες, να το βγάζει πάνω του, όχι στους άλλους. Δεν το δέχομαι. Είναι τερατώδη αυτά που άκουσα, δεν το χωρά ο νους ανθρώπου. Για να το λένε, πρέπει και να έγιναν. Δε βγαίνεις ένα πρωί και λες ότι με πείραξε. Για να το θυμάται μέχρι σήμερα, στιγματίστηκε η ψυχή και το είναι τους» πρόσθεσε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει από το θέατρο. Δεν νομίζω ούτε να δουλέψει κανείς μαζί του, ούτε να βρει θέατρο να παίξει» κατέληξε η ηθοποιός στο Πρωινό.