Την τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία βρέθηκε στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας στο παρελθόν φιλοξένησε το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου η Ιωάννα Μαλέσκου.

Την ώρα που η καλεσμένη της εξιστορούσε τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος, η παρουσιάστρια του Love it αποκάλυψε ότι η μητέρα της θα σοκαριστεί όταν ακούσει πως και εκείνη πέρασε από μία παρόμοια φάση.

«Πέρασα κι εγώ από μία τέτοια φάση. Ήμουν κι εγώ φοιτήτρια, λίγο πριν τα 20, δε μπορούσα να βλέπω το σώμα μου. Ένιωθα ότι έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 κιλά είναι τα κιλά μου. Και έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά. Και το περιβάλλον μου το ενίσχυε, οι “φίλοι” και τα πρότυπα… Λάθος μου. Είχα μία εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα  την αυξομείωση των γραμμαρίων» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το κατάλαβα. Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε. Σε αυτήν είχα δει πώς μπορείς να χάσεις δόντια κτλ… Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, οπότε άλλαξε η εικόνα μου. Το κάτω έμενε στάσιμο. Έπαθα ένα ταρακούνημα… Είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά που είναι για τα δικά μου δεδομένα σκιά του εαυτού μου. Η εικόνα που έβλεπα στον καθρέφτη ήταν εικόνα που με στενοχωρούσε».