Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την γυναίκα του Λένα Δροσάκη και τον ενάμιση έτους γιο του.

«Ήμουν έτοιμος και διατεθειμένος να μπω σε αυτήν την περιπέτεια. Είναι ένα μωρό φουλ καραντίνας. Μπήκα γρήγορα στη διαδικασία να βοηθήσω και τη γυναίκα του και να συνδεθώ με το παιδί. Ήμουν εκεί και ίσως σε μια άλλη συνθήκη διαφορετική να μην είχα καταφέρει να έχω τέτοιο δέσιμο με το μωρό. Σε μια άλλη κανονικότητα σίγουρα θα έτρεχα περισσότερο. Αυτή η αναγκαστική συνθήκη μας έκανε να δεθούμε πιο πολύ σαν οικογένεια και να αποκτήσω μια σχέση με το μωρό μια σχέση που ίσως αλλιώς θα αργούσε» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον γιο του. «Είναι μια γλύκα ο Αναστάσης. Είναι ξανθούλης και φουλ επικοινωνιακός. Δεν φοβάται να ανακατωθεί με τον κόσμο. Να πάει στα άλλα παιδάκια, να τους μιλήσει, να παίξει. Έχω την αίσθηση ότι θα ορμήσει. Είμαστε γενικά χαλαροί. Στο μπουσούλημα τον αφήσαμε ελεύθερο. Θα είμαστε από πάνω του μην πάθει κάτι αλλά ήθελα να τον αφήσουμε να εξερευνήσει. Την πρώτη του μεγάλη τούμπα, την θυμάμαι. Κυρίως δεν θέλω να του δημιουργούμε τον φόβο. Τώρα είναι ατρόμητος, είναι όλα καινούργια, ανακαλύπτει, μυρίζει, ακούει. Δεν θέλω να του λέμε όλο μη».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποδύεται έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο στη σειρά «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά». «Ο Παύλος είναι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης, πολύ ζαμανφού. Πολύ διαφορετικός από ότι έχω παίξει μέχρι τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που χάνεται και δεν ξέρει τι του γίνεται πολλές φορές. Είναι σαν μικρό παιδί. Δεν παίρνει τα πράγματα στα σοβαρά. Βλέπουμε εξέλιξη στον ήρωα και στην σύντροφό του».

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα παίξει στο θέατρο την άνοιξη του 2022. «Θα κάνω έναν μονόλογο, θα υποδυθώ τον Ιούδα στο Θέατρο Τέχνης την επόμενη άνοιξη».