Η Αγγελική Νικολούλη ήταν η καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», το μεσημέρι της Τρίτης. 

Η δημοσιογράφος- παρουσιάστρια που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή με το «Φως στο Τούνελ» εξήγησε τον λόγο που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε στον αέρα με μια έκτακτη εκπομπή.

 «Υπήρχε λόγος γιατί συνέλαβαν τον πιλότο, τον Μπάμπη, τον δολοφόνο από τα Γλυκά Νερά» είπε η Αγγελική Νικολούλη με την Ελένη Μενεγάκη να αποκαλύπτει πως τότε είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της για να μάθει κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες χωρίς όμως επιτυχία.

«Όταν είχε παίξει η πρότελευταία εκπομπή, αυτή που αποχαιρέτησες το κοινό, της έστειλα μήνυμα και της λέω “Βρε Αγγελική πάρε με τηλέφωνο”. Τη ρώτησα τι γίνεται εκεί, αν έχει καταλάβει κάτι αλλά μου είπε κάτι γαλλικά μπερδεμένα, δεν ήθελε να μου πει τίποτα παραπάνω» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Δε θέλω να κάνω τον ξερόλα. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δε μπορείς έναν άνθρωπο που βλέπεις μπροστά σου και έχει πείσει και τις αρχές …να βγεις και να πεις ότι είναι ο δράστης.  Τον πήγαινα σιγά σιγά… Βλέποντάς τον όμως μπροστά μου  καταλάβαινα ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που λέει ψέματα» είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη η οποία αποκάλυψε πως αυτό που την οδήγησε στο να σιγουρευτεί πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δράστης ήταν η έντονη αντίδραση που είχε μετά την αποκάλυψη ενός μάρτυρα.

Ακόμα, τόνισε πως τα μηνυματα που είδαμε να έχει ανταλλάξει μαζί του ήταν μόνο λίγα από αυτά που είχαν πει μεταξύ τους.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε και για τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί το τελευταίο διάστημα: «Ξαφνικά δεν ξυπνάει κάποιος το πρωί και λέει θα ληστέψω ή θα σκοτώσω. Υποβόσκουν προβλήματα και με την πίεση, με τον κοροναϊό και την οικονομική κρίση, το πρώτο ερέθισμα φέρνει αμέσως στην έκρηξη. Για τις γυναικοκτονίες πρέπει να σημάνουμε συναγερμό. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος εύκολα. Αν σου δώσει τα πρώτα σημάδια να αντιδράσεις, να ζητήσεις βοήθεια. Και αν δεν στη δώσει το φιλικό περιβάλλον και το οικογενειακό, υπάρχουν ειδικοί, δομές, άνθρωποι να σε βοηθήσουν. Πρέπει να βρούμε δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας και να αντιδράσουμε. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στην οικογένειά μας».
Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και στις υποθέσεις που την έχουν συγκλονίσει όλα αυτά τα χρόνια. «Είναι πάρα πολλές οι ιστορίες. Ποια να πρωτοθυμηθείς και ποια να επιλέξεις. Ιστορίες όπως του Άλεξ, του Κούσουγλου, της Μαύρης Χήρας, του Μάριου που δεν έχει βρεθεί το πτώμα του, του Γραικού...», είπε.

Η ίδια επέμεινε στην υπόθεση του Γραικού που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, δηλώνοντας πως «Βόλευε η εκδοχή ότι επέλεξε τη φυγή του. Πηγαίναμε κόντρα σε αυτή την ιστορία. Για εμένα ήταν από την αρχή νεκρός, δεν με πίστευε κανένας. Πήγα σε τρεις χώρους, πήγα στα σφαγεία εκεί που έκαιγαν τα κρέατα, βρέθηκα με την γυναίκα του και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο έκανε την συναλλαγή. Μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά δεν τον είχα δει από κοντά. Μόλις τον είδα, στο αυτοκίνητο, κάτι δεν μου άρεσε. Δεν ήθελε να κάνουμε τη διαδρομή, αλλά επέμεινα. Όταν κάναμε τη βόλτα μας και τα είπαμε, του λέω “πες μια κουβέντα”. Δεν έλεγε. Πήγαμε στη μονάδα του χωρίς την κάμερα. Είναι σαν να σε τραβάει κάτι. Ούρλιαζαν τα σκυλιά. Μου λέει “δεν έχει τίποτα εκεί μόνο λάσπες, θα λερωθείς”. Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Το λέω κι ανατριχιάζω. Με κοίταγε κάπως περίεργα. Μου είπε “ό,τι είδες, είδες”. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει».