Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη» πως προέκυψε το κεραμιδοκανελοροδοκόκκινο χρώμα, αλλά και ποιες διάσημες προσωπικότητες την έχουν τιμήσει αγοράζοντας τα χαλιά της.

«Στα χαρτιά είμαι 61 ετών, όμως αισθάνομαι 41 και κάτω. Συνεχίζω να είμαι θετική στο να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση», αποκάλυψε η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Ήθελα να παρουσιάζω ένα Magazino, αλλά όταν είδα φέτος τόσα πολλά είπα «καλά κάνεις Μοιραράκη και είσαι στο βασίλειό σου, μοναδική βασίλισσα. Εγώ και τα χαλιά μου», δηλωσε.

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε πως το στρες την χτύπησε άσχημα και σε κάποια στιγμή έχασε τα μαλλιά της.

Ο γάμος της ήταν η υπέρτατη στιγμή ευτυχίας για εκείνη. «Πέρασαν 11 χρόνια, όμως μακάρι αν μπορούσα μία φορά το χρόνο να ζω εκείνη την ημέρα του γάμου. Εύχομαι να πορευτούμε με τον άντρα μου μέχρι τα βαθιά γεράματα και να έχουμε γύρω μας τα εγγονάκια μας. Εγώ πάντα είμαι η πολυάσχολη, φροντίζω όμως, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, να φάμε μαζί το πρωινό μας με τον άντρα μου».

«Στην υπερπροσπάθειά μου να περιγράψω με τον καλύτερο τρόπο τα χαλιά βγήκαν τα χρώματα όπως το κεραμιδοκανελοροδοκόκκινο», είπε.

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει ένα εκπληκτικό ταλέντο στην πώληση των χαλιών. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται διάσημα ονόματα, από την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι τον Πρωθυπουργό.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: