Tέλος καλό, όλα καλά για τη δημοφιλή ερμηνεύτρια Ελένη ∆ήμου, που πρόσφατα έδωσε «μάχη» με τον κοροναϊό. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στο «Secret», απόψε θα βρίσκεται και πάλι στη σκηνή του «Just the 2 of us» μαζί με τον παρτενέρ της, Μαρίνο Κόνσολο.

«Είμαι καλά σήμερα και θα είμαι παρούσα στο “Just the 2 of us. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου “Γεννηματάς”, και συγκεκριμένα τον λοιμωξιολόγο Μιχάλη Πλουμίδη».


«ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ»

Η ίδια δεν κρύβει πόσο δύσκολα πέρασε, αλλά και πόσο θυμό ένιωσε με αυτά που άκουσε.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η μοναξιά του COVID δεν παίζεται», λέει χαρακτηριστικά η Ελένη ∆ήμου και συμπληρώνει: «Είμαι κατά του διχασμού, γιατί άκουσα πάρα πολλά. Εγώ δεν εκβιάζω κανέναν να εμβολιαστεί, γιατί μου χρεώσανε ότι τα πήρα από γιατρούς, ότι η Νέα ∆ημοκρατία μού έδωσε λεφτά και διάφορα τέτοια. Έλεος, Παναγία μου. Ντροπή. Εγώ από το κρεβάτι του πόνου είναι λογικό να είμαι θυμωμένη, γιατί υπέφερα στο νοσοκομείο μόνη μου».

Παράλληλα, στέλνει το μήνυμά της και λέει ξεκάθαρα πως αν δεν είχε κάνει το εμβόλιο, τα πράγματα θα ήταν πολύ άσχημα, αφού θα είχε διασωληνωθεί: «∆εν είμαι κατά αυτών που φοβούνται τα εμβόλια, είμαι κατά αυτών που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις γύρω από τον εμβολιασμό. Πέρασα το στάδιο της αγωνίας και του φόβου.

Αν δεν είχα εμβολιαστεί, θα είχα διασωληνωθεί, το μόνο σίγουρο».