Το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι αυτοί που κάνουν σχόλια σχετικά με την  αλλαγή ώρας για «το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Η παρουσιάστρια που έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες και έδωσε τη δική της απάντηση.

«Είναι αυτό που ξέρω να κάνω», είπε και συνέχισε σχετικά με τα σχόλια που την θέλουν και πάλι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα:

«Φέτος περνάω πολύ καλά. Πέρσι δεν ήμουν καλά; Μπορεί να μην ήμουν καλά. Και πέρσι ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Έχει να κάνει με φάσεις ζωής»

Σχετικά με τον ανταγωνισμό από άλλες εκπομπές είπε: «Αν δεν σου αρέσει μία εκπομπή, πας στην άλλη. Πλάκα κάνετε; Μου αρέσει πολύ το Πρωινό, είναι αυτό που ξέρω να κάνω, αλλά έχω φτάσει σε μία ηλικία που θα μπορούσα να δοκιμάσω κάτι άλλο και να το σκεφτώ» και συμπλώσε:

«Δεν έγινε συζήτηση ποτέ για να αλλάξει ώρα η εκπομπή, δεν ξέρω πώς προέκυψε. Φαντάζομαι ότι θα το ήξερα, θα είχε γίνει μία κουβέντα», συμπλήρωσε.

«Θα αυξηθεί η τηλεθέαση έτσι; Για ποιον λόγο να γίνει αυτό;» κατέληξε η γνωστή παρουσιάστρια .