Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στα θέατρο που λειτουργούν πλέον ως covid free χώροι καθώς και τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα πάρα πολύ να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις. Όχι μόνο για το #metoo αλλά και για πολλά άλλα» και συνέχισε:

«Άκουσα με προσοχή την φίλη μου Θεοφανία Παπαθωμά, που την εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Το ότι βγαίνεις να κάνεις ένα μορατόριουμ για το θέμα του πως πρέπει να είμαστε, αν ο σύντροφος της λέει αλήθεια και θέλει να αφυπνίσει. Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Επίσης, η καλή μου αυτή ηθοποιός σε ένα θέατρο δεν μπορεί να μπει ως θεατής αλλά ως ανεμβολίαστη, αν είναι, μπορεί να παίζει. Δηλαδή αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ».

«Δεν μπορεί η πολιτεία να κάνει τέτοια νομοθετήματα όπου ο θεατής θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένος αλλά ο εργαζόμενος μπορεί να είναι ότι θέλει» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.