Η Κατρίνα Τσάνταλη ήταν μία από τους μετρημένους στα δάχτυλα καλεσμένους στον πολιτικό γάμο του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου την περασμένη Δευτέρα στην Ύδρα. Όπως θυμάται η επιχειρηματίας και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, δεν σταμάτησε να κλαίει από συγκίνηση καθόλη τη διάρκεια του γάμου.

Μάλιστα, όπως σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νύφη έκανε ένα «κόλπο» όσο αφορά το παραδοσιακό έθιμο με τη νυφική ανθοδέσμη. Πιο συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου της έδωσε στα χέρια το μπουκέτο, θέλοντας έτσι να εξασφαλίσει για τη φίλη της ένα ευτυχές τέλος στη σχέση της με το μέλος του μουσικού γκρουπ Alcatraz, Ανδρέα Βούλγαρη.

Πέταξε ακόμα μία ανθοδέσμη

Όπως μάλιστα σημείωσε η Κατρίνα Τσάνταλη για να είναι δίκαιη, πέταξε ακόμα μία ανθοδέσμη όταν τελείωσε το μυστήριο.

Στο μεταξύ χθες το πρωί, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας το πρώτο φιλί με την -πλέον- σύζυγό του. Ο Κωστής Μαραβέγιας συγκίνησε με τα λόγια του και την ερωτική εξομολόγησή του προς την Τόνια Σωτηροπούλου: «Τόνια, υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη. Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας. Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα. Παιδιά και στα δικά σας. Μόνο χαρές κι αγάπη».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time