Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας απολαμβάνουν τις πρώτες τους στιγμές ως παντρεμένοι πλέον! Η γοητευτική ηθοποιός και ο δημοφιλής καλλιτέχνης παντρεύτηκαν χθες υπό άκρα μυστικότητα στην Ύδρα, με πολιτικό γάμο, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους καλεσμένους. (δες εδώ φωτογραφίες από τους καλεσμένους στον γάμο του ζευγαριού)

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε τις πρώτες πληροφορίες για το εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε να φορέσει για την ημέρα του γάμου της η Τόνια Σωτηροπούλου. Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου, το νυφικό – δημιουργίας των MiRo – είχε αναφορές από την δεκαετία του ’20, ήταν μακρύ, slip dress από μεταξωτό ύφασμα, σε off-white απόχρωση.

Το πέπλο του φορέματος ήταν κεντημένο εξ ολοκλήρου με πέρλες. 


Σήμερα, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας απόλαυσαν τη βόλτα τους – το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα– και ξεναγήθηκαν στο αγαπημένο του νησί από τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Μπελεγρή.

Η ηθοποιός ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια. Όπως θα δεις, πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που απεικονίζει τη μαγευτική θέα της Ύδρας.