Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, κάνει θραύση. Ο 20χρονος νεαρός, που ασχολείται με τα social media, ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο «Just the 2 of us» μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα.

Ωστόσο έλειπε την περασμένη εβδομάδα, αφού κόλλησε κοροναϊό. Ο ίδιος μιλάει αποκλειστικά στο «Secret» για την περιπέτεια της υγείας του, την εμφάνισή του στο «Just the 2 of us», αλλά και τον αείμνηστο πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη. «Έκανα μια μέρα τεστ και διαγνώστηκα θετικός. Μια μέρα πριν δεν ένιωθα καλά, αλλά νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Τελικά διαγνώστηκα με κορονοϊό. ∆όξα τω Θεώ, το περνάω χαλαρά. Μόνο δεν έχω γεύση. Εχω μπούκωμα και πονόλαιμο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μπάρκουλης έχει εμβολιαστεί. «Εχω εμβολιαστεί με το Μoderna και στις 3 Αυγούστου έκανα τη δεύτερη δόση». Ο Νίκος μιλάει με ιδιαίτερη συγκίνηση και σεβασμό για τον πατέρα του: «Eλπίζω ο πατέρας μου να με βλέπει από εκεί που είναι και να είναι υπερήφανος. Θυμάμαι τα πάντα από τον πατέρα του. Το βλέμμα του, το χαμόγελό του και τη φράση που μου έλεγε: "Να είσαι πάντα καλός άνθρωπος"». Μάλιστα, όπως δηλώνει, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον συγκρίνουν με τον πατέρα του, αφού είναι το πρότυπό του. «Πλέον δεν με αγχώνει η σύγκριση με τον πατέρα μου, γιατί δεν με ενοχλεί να με συγκρίνουν με το είδωλό μου και το πρότυπό μου».

Τέλος, ευχαριστεί τον Mr Barking Well, Νίκο Κοκλώνη, για την ευκαιρία που του έδωσε να είναι σε αυτό το μοναδικό σόου κάθε Σάββατο. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι φέτος στο "Just the 2 of us" και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Νίκο Κοκλώνη που με εμπιστεύτηκε», καταλήγει ο νεαρός Νίκος Μπάρκουλης.