Σαράντα μέρες πέρασαν από εκείνη την ημέρα που η είδηση ότι ο Mad Clip δεν είναι πλέον στη ζωή λόγω τροχαίου δυστυχήματος, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι αυτή η είδηση ήταν αληθινή, όμως τα γεγονότα και οι εξελίξεις έδειξαν τη δυσάρεστη αλήθεια. Ο γνωστός τράπερ μετά από γλέντι γάμου που είχε παραβρεθεί, πήρε την Porsche του για τον γυρισμό, ωστόσο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αρκετοί φίλοι, συγγενείς αλλά και θαυμαστές είχαν βρεθεί στην κηδεία του, καθώς ήθελαν να στηρίξουν την οικογένειά του.

Χθες τελέστηκε το μνημόσυνο του Mad Clip για τις 40 ημέρες από τον θάνατό στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Εκεί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του τράπερ έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν τη μνήμη του. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο κολλητός του φίλος FY μαζί με τη σύντροφό του.

Λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο, ο νεαρός τράπερ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Mad Clip: «40 ημέρες πέρασαν κιόλας και ακόμη αισθάνομαι ότι είναι fake news. Αναπαύσου στον παράδεισο».