Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε επί της κόρης του, της Τζένης Καζάκου, η οποία κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα καθώς επίσης και επί της σύγκρισης που γίνεται ανάμεσα σε εκείνη και τη γιαγιά της, την αείμνηστη Τζένη Καρέζη.

«Είναι άδικο να την συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη. Το έχω φάει κι εγώ όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι το έχουν έτσι στο μυαλό τους, όμως δεν είναι σωστό. Η κόρη μου θα παλέψει με ό,τι έχει και θα κάνει την δική της προσπάθεια. Θυμάμαι που την έβλεπαν όλοι και έλεγαν "αχ τι κρίμα, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της". Αφήστε την ήσυχη πια», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Σχετικά με το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε πως ξαφνιάστηκε με το πόσα πολλά περιστατικά έχουν λάβει χώρα. «Δεν περίμενα τόση έκταση. Σίγουρα. Σε όλους τους χώρους, όταν υπάρχει εξουσία, το πώς θα το διαχειριστεί αυτός που την έχει, είναι δύσκολο. Στο θέατρο πήρε έκταση, γιατί τα πρόσωπα ήταν γνωστά. Παντού γίνονται αυτά. Το θέατρο είναι η κορυφή του παγόβουνου», τόνισε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Δείτε το σχετικό βίντεο